Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDESPEROWANY27

moja narzeczona przytyła 25kg

Polecane posty

Gość ailezmozna?
to moze trzeba jej terapii szokowej... powiedz jej co o tym sadzisz i tyle i od razu zaproponuj np wspolne spedzania czasu, ktore poprawi Wasza kondycje... silownia, basen, zaraz bedzie (miejmy nadzieje :o) wiosna wiec rower.... takich osob jak Twoja dziewczyna nie zrozumiem nigdy :o

Gość a moze tak....
zapiszcie sie wspolnie na jakies zajecia sportowe tenis ,plywanie.Robi sie c ieplo wyciagnij ja z domu codziennie na spacer nawe taki 30 minutowy,pojezdzijcie rowerem

Gość mniej żreć! koniec!

Gość ZDESPEROWANY27
ale gdy jej to powiem tak poprostu to może ją to urazic....a tego bym nie chciał.....bo ją kocham

Mój post kieruje bezpośrednio do autora. Posłuchaj, z tego co napisałes w pierwszym poście, nie chcesz jej zranić, wiec jesli tak jest to powiedz jej o tym!!... ja sama jeszcze niedawno wazylam 84kg, tak, 84!!!!...Czesto ludzie nie rozumieja jak mozna tyle jesc i doprowadzic sie do takiego stanu, mozna. Kazdy ma swoje slabosci ktorym latwo ulega, ale jak ktos tu napisal moze miec problemy, ktore zajada, moze byc tysiac innych powodow. U mnie byla to poczesci niedoczynnosc tarczycy, ktora lecze... Usiadz z nia na spokojnie i powiedz jej o tym przede wszystkim ze ja kochasz, ale ze chcialbys zeby troszeczke o siebie zadbala, ale co najwazniejsze!! powiedz ze jej pomozesz, i nie chodzi tu ow sparcie ze sobie bedziesz mowil ze jestes z nia, tylko o to zebys np pojechal z nia na basen, pobiegal...jakikolwiek ruch... i nie proponuj wieczorem fastfoodow itp... to naprawde pomoze... jak zobaczy rezultaty, bedzie to ciagnac dalej. Zycze Ci powodzenia i nie negujcie tej dziewczyny, schudnac nie jest wcale tak latwo, a posty typu zostaw ja itp itp swiadcza o tym jakimi jestescie idiotami:/... Takze autorze, zaangazuj sie w to, moj chlopak pomaga mi od samego poczatku:) Pomoze:)ale przede wszystkim rozmowa, pamietaj:)

Gość ZDESPEROWANY27
właśnie to bardzo dobry pomysł muszę o tym pomyślec......

Gość ożesz kurfa
a ile ty autorze wazysz i ile masz wzrostu?

Gość ZDESPEROWANY27
ja mam 182wzrostu i 81kg

Gość ożesz kurfa
hmmm, to też sporo ważysz. możecie się odchudzać razem :P

Gość ZDESPEROWANY27
u mnie to coś innego bo chodzę na siłownie codziennie i u mnie to akurat mięśnie as nie tłuszcz

Gość ailezmozna?
chyba wszystko juz zostalo w tym temacie napisane, zatem Autorze powodzenia 🖐️

Gość bam bam
może zaangażuj ją w ślub,pokaż jakąś ładna suknie jaka Ci sie podoba i wtedy może do niej dotrze że aby sie w nia zmieścić potrzebować będzie zrzucić zbędne kg. na mnie osobiście działało zawsze jak oglądałam z chłopakiem film a tam jakieś chude ślicznotki,gdy widziałam jego wzrok od razu odechciało mi sie jeść ! :d a co do sportów owszem że to dobry pomysł ale ociągły będzie tracic na wadze niewiele i zajmie to sporo czasu ja bym proponowała diete kopenhaska żebyście razem na niej byli trwa tylko 13 dni a efekty są świetne ! znajoma w 8 dniu straciła na wadze 9kg ! jest to dieta dla osób otyłych przy normalnej wadze aż takiego spadku kg nie można odnotować. Powodzenia życze :)

Gość ło MATKO !!!
No poprostu szok:-) Człowieku a co bedzie jak ona schudnie i zajdzie w ciaze i przytyje:/?? wtedy tez nie bedzie juz dla Ciebie atrakcyjna ?:P a czasami po ciąży ciezko gubi sie kg:P proponuje poszukac jakiejs anoraktyczki i pomyslec o adopcji( wykluczysz tycie w czasie ciazy!!) :-) :-) :-)

Gość ZDESPEROWANY27
jeżeli przytyłaby po ciąży to nic bym jej nie powiedział....bo wiem, że to normalne, że Kobiety tyją...i ciężko to potem zrzucic...

Gość ZDESPEROWANY27
i jestem w tej kwestii wyrozumiały bo wiem, że byłbym najszczęśliwszy na świecie wtedy....ale teraz tyje i nie jest w ciąży...

ja w ciągu pół roku przytyłam 9 kg, z moim wzrostem to koszmar:P mnie to jakoś nie bolało, ale jak mój codziennie przed snem mnie ,,szarpał'' za fałdki i zaczął do mnie mówić ,,klusiu'' to zaczełam coś ze sobą robić. a już konkretnie schud.łam jak zauwaźył, że mójj tyłek zaczął się robić kwadratowy:D

Gość fffff27
Ludzie , nie macie innych problemów...?? ja też ważyłam 80 kg, potem przeszłam chorobę i schudłam do 54 to była tragedia, jak mój luby ujrzał mnie po 4 miesiącach a mnie połowa, On lubi moje ciałko, grunt aby być zadbanym. Musiałam wymienić całą garderobę, bo wszystko wisiało na mnie :-( teraz jest już ok, 62, 63 kg :-) i jem to, co lubię :-)

Gość ZDESPEROWANY27
dla mnie to akurat problem....

Gość PolinkaMałaaaaaaa
powiedz jej to wprost, szczerze z nia pogadaj o tym co czujesz

Gość poszukaj sobie innej
szczupłej.

Gość ZDESPEROWANY27
łatwo powiedziec....kocham ja