Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i nie wiem co teraz zrobic

tabletki anty a godzina

Polecane posty

Gość i nie wiem co teraz zrobic

dostalam dzis okres ok 2 w nocy a tabletki(z glupich przyczyn) wzielam o 4 nad ranem. i teraz moje pytanie. chce brac o 22.. ale.. myslalam ze uda mi sie cofnac do 22 z tym ze chyba nie bardzo... bo chcialam zrobic taki myk ze w poniedzialek w nocy wzielabym o 12 lub 1 tabletke i nastepna o 22 we wtorek.. z tym ze to juz za duza przerwa i musialabym tabletke wtorkowa wziac o 22 w poniedzialek... jak to teraz rozgryzc? pomozecie? czy lepiej wziac teraz tabletke w poniedzialek rano o 8 potem we wtorek o 12 potem w srode o 16 i w czwartek doszlabym do 20 (w sumie ta godzina tez moze byc) co zrobic?

Gość upuuppupupupupupupu
up

Gość justa838383
moim zdaniem zacznij cofac branie, tzn chodzi mi o to ze skoro wzielas o 4 rano, teraz wez o 2, nastepnego dnia o 24, a potem o 22 i tak juz sobie zostaw:) zaufac mi mozesz bo ja biore tabletki juz od 8 lat

Gość tabletomanka2009
poprzedniczka ma racje, na ulotce 2 godzine w te czy we wtą nie robi roznicy, nawet jak do 12 h sie spozni to nic:) ale moim zdaniem tez lepiej cofac niz do przodu kombinowac

Gość zdrowitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
twoje pierwsze rozwiązanie z cofaniem lepsze

Gość skoro pierwszą wziełaś
o 4 to teraz weź tabletke o 22, co za problem? Można wziąć spokojnie te 6 godzin wczesniej, ochrona i tak bedzie.

Gość ok rozumiem ale chodzi mi o
to ze jezeli bede sie cofac to: dzis - niedziela wzielam o 4... jutro - poniedzialek wezme o 12 lub 1..(w nocy) wtorek - wezme o ktorej? o 22? to wtedy bedzie za pozno.. bo bedzie przerwa prawie 2 dniowa.. wiec musze wziac o 22 w poniedzialek... ale poniedzialkowa wezme "dzis w nocy" czyli zeby wziac znow o 22 bede musiala wziac w poniedzialek juz wtorkowa.. moze byc tak?? i bede caly czas zabezpieczona?

Gość emsiia
Możesz normalnie cofnąć się do godz. 22 , nie ma żadnego problemu od razu. Jest to pierwsza tabletka a ta nie będzie miała róznicy powyżej 12 h. Cały czas będziesz zabezpieczona

Gość czyli po prostu dzis o 22 mam
wziac poniedzialkowa tabletke tak?

Gość emsiia
dokładnie tak :)

Gość ok to wielkie dzieki za pomoc
;)

Gość och juz nie badz taka madra
i cwana i wyjazd z topiku nie dla ciebie

Gość a czy ona nie bedzie wtedy
brala 20 dni tabletek zamiast 21?