Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blikpol

Jak to wytłumaczyć?

Polecane posty

Gość blikpol

Że inni mają swoje drugie połowy a ja kurde jakoś znaleźć nie mogę. No co jest. Nie jestem brzydka, faceci się za mną oglądają, tylko oglądają. Nic więcej. Nie jestem zadufana w sobie, mam swoje pasje, mam wiele zainteresowań, bardzo dużo czytam, można ze mną porozmawiać prawie na każdy temat, mam wyrobione swoje zdanie. I co? Jestem sama jak kołek:(

Gość Słowo Prawdy
A ile masz lat i skąd jesteś?? Może uda nam się rozwiązać Twój problem (hihi) :)

Gość blikpol
Nieważne ile, ważne że jestem sama. Jak to jest, że jak spotykam fajnego faceta to okazuję się już zaobrączkowany? Już nie ma wolnych facetów? Interesujących, z pasją?

czasami faceci boją się inteligentnych kobiet, takie, które wiedzą czego chcą od życia.. z obawy, że mogą dostać kosza.

Gość Słowo Prawdy
No jestem właśnie. Macham Ci białą flagą!! Jak chcesz nie być sama, skoro mnie ignorujesz?? :P

Gość blikpol
Widzę:(

Gość blikpol
Oczytana to tak, ale czy inteligentna?

Gość Słowo Prawdy
Piszesz, że można z Tobą porozmawiać prawie na każdy temat... Czy wiek i lokalizacja się to nich nie zaliczają??

Gość blikpol
Kobiet nie pyta się o wiek i wagę. Chcę pozostać anonimowa. nie jestem tu w celach matrymonialnych.

Gość Słowo Prawdy
Aha, no to spoko. Szanuję to :) Zdaje się, że właśnie sobie odpowiedziałaś na postawione na początku pytanie. Nie wykorzystujesz pojawiających się okazji.

a kto tu mówi o wadze.. ;/ pisz do kontektu, a nie rzucaj jakimiś z dupy wziętymi hasłami, jak taka jesteś na co dzien, to ja się nie dziwię, że wciąż sama.. można byc mądrą,oczytaną, ale zgryźliwą zołzą. ;]

Gość blikpol
to bylo odnosnie pytania o moj wiek. przepraszam, ze moje "hasla z dupy" tak cie oburzyly. szukam faceta, lapie sie kazdej okazji czy ladny, brzydki, hglipi czy madty byle go miec i skonczyc z tym dziewictem wiecznym!!