Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala ma koty dwa

kosmetyki oriflame-proszę o opinie

Polecane posty

Gość ala ma koty dwa

co myślicie o tych kosmetykach? córka sąsiadki została kolsuntantką i od trzech miesięcy kupuję u niej kosmetyki z coraz mniejszym entuzjazmem,nie wiem-czy one są do kitu,czy ja za bardzo wymagająca,czy po prostu nie są dla mnie... kremy przeciwzmarszczkowe-po tyg. stosowania zaczęły pojawiać się pryszcze,najpierw nie skojarzyłam tego z nowym kremem,(zwłaszcza,że to nie była wysypka,tylko pryszcze) stosowałam dalej i było coraz gorzej,więc zaczęłam się zastanawiać co nowego używam na twarz no i odstawiłam,pryszcze zniknęły krem do ciała z oliwką,była opcja w katalogu "potrzyj i powąchaj"-zapach ładny,a sam krem-po prostu śmierdzi,nie wiem,czy dobrze nawilża,bo dopiero 3 razy użyłam żel nabłyszczający po prysznic-dezinformacja,myślałam,że na ciele zostaną jakieś błyszczące drobinki,ale to chodziło tylko o kolor (ale kolejny zawód) maseczka do włosów,z bawełną i czymś jeszcze (rózowe pudełko),podczas stosowania czułam jakbym bardziej krem do twarzy nakładała na włosy,niż odżywkę,włosy nie mają takiego blasku,jak po innych odżywkach,ktore używałam preparat wybielający do paznokci-wg mnie nie działa (żeby mieć porównanie nie używam jej na jednym paznokciu) ampułki przeciw cellulitowi-przy moim,znikomym myślałam,że coś poprawię (taki entuzjastyczny opis był),może skóra jest bardziej napięta,ale te drobne nierówności-jak były,tak są

Gość ala ma koty dwa
podnoszę,może ktoś się wypowie?

Gość oriflame 84
Każdy kosmetyk na innym ciele inaczej działa, każda skóra inaczej reaguje; ja np nie mam problemu z żadnym z nich; moje klientki kupiły ten balsam giordani gold shine nabłyszczający i są z niego zadowolone, co do szamponów to muszą być dobrze dobrane do odpowiedniego typu włosów, czasami myślimy że mamy suche a mamy normalne; co do kremów do twarzy to ja zawsze wyprubuję próbki a dopiero sięgam po większe opakowanie; konsultantki mają dostęp do próbek, więc ja się je poprosi na pewno udostępnią je;

Gość dobrakobieta12
Co do kremów to mam zastrzeżenia, ale używam niektórych wód toaletowych, polecam giordani gold