Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrototeczka

Czy przyznać się chłopakowi ilu miałam przed nim???

Polecane posty

Gość raoul duke
korzystala i uzyskała status wywłoki. Nikt o zdrowych zmysłach nie trzymałby takiego k urwiszcza w domu i jeszcze wiazal sie z tym czyms na stałe. I pozniej taka darmowa dziwka mialaby jeszcze dzieci wychowywac? Pewnie zamiast do przedszkla poslalaby je od razu do przedburdelu

Gość raoul duke
Obawia sie ze on nie zrozumie? Czego nie zrozumie? Że związał sie z dziwką? Na pewno szybko zrozumie i podejmie jedyna słuszna decyzje: rzuci szmate w kat i poszuka sobie takiej, ktorej tyłek nie jest ogólnodostępny

Gość Facet X
Roul duke A ty ile miałeś partnerek? Jeśli można spytać? Tak w przybliżeniu.

Gość raoul duke
dokładnie trzy. normalne poważne związki z uczuciem.

Gość Facet X
Nie będę tu pisał ile miałem ja i czy 3 to jest mało czy dużo. Jeżeli to Ci odpowiada to gratuluje, a jeżeli masz teraz partnerkę to pewnie się zastanawiasz ilu było przed Tobą. Ale czy to ma jakieś znaczenie. Jeśli Ty potrafiłeś zamknąć definitywnie temat jednej partnerki i rozpocząć następny. To przeciętna kobieta też powinna to umieć zrobić. Czasem nie uda się trafić z trzecim razem. Trzeba też zrozumieć to że kobiety o wiele intensywniej muszą szukać partnera na stałe. Bo zadbany 40latek ma dużo większe szanse niż jego rówieśniczka. To niestety smutny fakt. Ale nie proszę o jedno nie skreślaj laski po kilku zdaniach na forum.

Gość raoul duke
Dla mnie nie jest normalnym posiadanie na koncie takiej ilosci parnterow seksualnych w tak krotkim czasie. To musi swiadczyc o jakiejs umyslowej patologii. Bo jakos nie wierze ze jej po prostu nie wychodziło w zwiazkach. Sa pewne granice. Takich osob jak ona nie mozna traktowac powaznie ani z szacunkiem. W moim przypadku: gdybym poznal taka jak ona i dowiedzial sie tejze wlasnie informacji to chocby nie wiem jak dobrze nam sie układało, nigdy nie zwiazalbym sie z nia na stale. Bo to jest najzwyczajniej w swiecie obrzydliwe. Jestem w zwiazku i na szczescie sporo dowiedzialem sie o dziewczynie bez jej wiedzy. Bo z doswiadczenia wiem ze nie ma co liczyc na prawdomownosc kobiet w kwestii przeszlosci. Na szczescie wiarygodne zrodla (pamietniki itp) pokazaly, ze nawet porzadna z niej dziewczyna. To prosty schemat. Jak nie jestem pewien co do drugiej osoby to sie nia nie pieprze bo jeszcze wypieprzy sie z tego dzieciak na przykład. A takiego powinni wychowywać ludzie, którzy żyja zgodnie i sie rozumieja a nie laska z kolegą któremu dała dupy na imprezie bo sie do niej fajnie usmoiechal i puscil tania bajere.

Gość nikogo nie obchodzi
ze kobiety musza szukac intensywnie. my faceci po prostu nie chcemy puszczalskich

Gość Facet X
NO WŁAŚNIE TO JEST FAKT -Jest wiele rzeczy u kobiet które facetów nie obchodzą -jest też dużo rzeczy których faceci nie akceptują. Ale jak koleś przeleci pół miasta to jest macho. Trochę to nie w porządku nie uwarzacie?

Gość raoul duke
moze jest macho ale we wlasnych oczach. Porządna kobieta unika takich taśmowych ruchaczy na odległosc.

Gość jak facet jest prawiczkiem
to nie chce suki co miala wielu partnerow

Gość do Facet X
a to cos zlego jak ktos ma duze ego?

Gość Facet X
Myślę że nie, ale może w niektórych sytuacjach przeszkadzać

Gość raoul duke
przeszkadzać? W czym?