Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrototeczka

Czy przyznać się chłopakowi ilu miałam przed nim???

Polecane posty

Gość po co kobieta ktora
miala wielu facetow ma sie wiazac z prawiczkiem

Gość odwracam pałkę
stokrotka, widzę że nie jesteś kobietą, która pozwoli sobie srać na głowę. decyzję już pewnie dawno podjęłaś zresztą sama. w necie spotkasz się z różnymi opiniami na temat tego czy mówić czy nie. a to jak zareaguje zależy od tego jakim jest człowiekiem. jeśli uważasz, że Cię zrozumie i nie zrobi wielkich oczu to mu powiedz. był taki wątek już tu kiedyś( o prostytucji w przeszłości). jeśli Ci zależy na długotrwałym związku odłóż to na później gdy będziesz pewna jego miłości i wtedy, jak to ktoś na KAfie radził, przybierz minę pełną skruchy i smutne oczka - przejdzie.

Gość odwracam pałkę
a z prawiczkiem trzeba uważać jeśli nie był nigdy jeszcze w związku. Byś go nie skrzywdziła, bo to może potem kuleć za nim całe życie. Oni tez marzą o księżniczkach z bajki, a potem dzieje się COŚ, że nagle "kobiety to kurwy i szmaty"

Gość a co w tym zlego
ze marza o ksiezniczkach? chca miec porzadne kobiety

Gość odwracam pałkę
nic w tym złego, że marzą poza tym, że się kiedyś przejadą. ja już np. o księciu nie marzę bo nie mam po co. ;P to tez się z nieba nie wzięło.

Gość a co w tym zlego
ksiezniczek nie ma, ale normalne porzadne kobiety sa

Gość odwracam pałkę
ja też bym była porządna, ale się wkurwiłam :) A ciekawe czy na Ziemi istnieje chociaż jeden porządny mężczyzna? (wyłączając przypadki aseksualne, kalekie, i impotentne) :)

Gość stokrototeczka
Ja też jestem porządna, poza tym co to za kategoria? "Porządnym" trzeba być w związku i wobec innych ludzi, nie zdradzać, nie oszukiwać, nie kłamać itd. o porządności przecież nie świadczy to, z kim sie bzykało, ile razy i w jakich pozycjach...

Gość a ciekawe czy na anal
tez sobie pozwolilas po krotkim okresie spotykania sie z kims ;)

Gość odwracam pałkę
a widzisz, ale jednak przyczepili się do Ciebie. I tu już nie chodzi o to, czy jesteś uczciwa w związku czy nie, tylko o to, że ciemnogród patriarchalny sobie tak wymyślił, że kobieta ma być skromna, nieruszana, najlepiej jak troszkę do tego głupia i naiwna, aby ulegała mężowi, spełniała jego zachcianki i broń boże nie kwestionowała jego umiejętności łóżkowych!!!! :) A najlepiej jak OBOK stoi kompletne zaprzeczenie tej idealnej żony, ale o tym już ciiii. :)

Gość Pfff...
Zdania ciemnogrodu nie zmienisz, ale wystarczy, że uznasz swoje za ważniejsze.

Gość do odwracam pałkę
jak facet jest porzadny to woli kobiete bez burzliwych przejsc

Gość Coś ty ocipiała z tym
ANALEM >Przecież to wbrew naturze,Ciekawe ,ze normalnie nie możesz byc zaspokojona,czyli masz beznadziejnych parterów.Na modę nie patrz tylko na siebie dziewczyno.

Gość Coś ty ocipiała z tym
Lepiej zamilcz ,gdyz nie wybaczy ci tego nigdy jak cie kocha.

Gość stokrototeczka
Dziewice dla prawiczków!!! Proponuję przeprowadzic krucjatę moralnej czystości dla młodzieży pod takim hasłem. ;-) Hahahahah!

Gość dziwi mnie to
ze zwiazalas sie z prawiczkiem.Mialam sama z 35 partnerow seksualnych i najgorsi byli ci niedoswiadczeni !!!Prawiczka nigdy bym nie wziela ale tez takich ktorzy mieli zalediwe 3 partnerki to tragedia!!Tak samo kocham seks i facet musi byc doswiadczony bo inaczej dostaje kurwicy!!!! strata czasu energii dla kobiety ktora bez problemu do orgazmu pochwowego dochodzi albo do nawet wielu !!! feeee, brzydze sie takimi facetami:-Obez doswiadczenia. Anal mialam tez na 1 randce.Znalam faceta z interneta i jak wszedl do mojego mieszkania to od razu dalam mu tylka i bylo cudownie!!!!!!!!!Nikogo niczego nie bede uczyc i leczyc z kompleksow jak fajtlapa nie potrafila sie wyedukowac seksulanie.

Gość anal na pierwszej randce
jest okropny to zenada dla kobiety. a kobieta ktora miala 35 partnerow to juz tylko na prostytutke sie nadaje

jak mialas 35 partnerow to juz tylko do kurwiarza pasujesz

Gość kljgfjhgh""
ups

Gość kljgfjhgh
moim zdaniem to zwykła ku*ew z ciebie stokroteczko nie marnuj życia porządnemu chłopakowi zatrudnij się w burdelu to będziesz w swoim żywiole

Gość stokrototeczka
Coś ty ocipiała z tym ANALEM >Przecież to wbrew naturze,Ciekawe ,ze normalnie nie możesz byc zaspokojona,czyli masz beznadziejnych parterów.Na modę nie patrz tylko na siebie dziewczyno. Wbrew naturze, czyli zboczeniem, jest zoofilia, nekrofilia i pedofilia. Matka Natura wiedziała co robi, dajac nam odbyt. Słyszałaś/słyszałeś o czyms takim jak orgazm analny? Nie? Nie dziwię się. Wbrew naturze by było, gdybym dawała sobie wkładac w ucho albo w nos, na moje. Do dziwi mnie to: Bo widzisz, ja się serio ZAKOCHAŁAM jak nigdy w zyciu. Zawsze seks był dla mnie jednym z wazniejszych czynnników w związku, ale teraz się poświęcam (chyba) tzn. akceptuję go takim jest jest. Może za jakiś czas się poprawi?

to obciach dla kobiety

Gość dziwi mnie to
no i co z tego??? Komu to przeszkadza??? Bo mi wogole !!! Prostytutka nie jestem! A facet dla mnie moze miec wiele kobiet przedemna!Nie przeszkadza mi to bo wole byc zaspokojona seksulanie niz sie wkurwiac ze facet spreme spuscil a ja nic z tego nie mam.No dziekuje bardzo!!!Jednego faceta mialam to zaczal mnie reka stymulowac po wszystkim. Zapytalam sie co on robi???A on ze chcialby abym tez doszla do orgazmu !! Jak powiedzialam ze mialam juz 4 razy i ze to jest dla mnie nie przyjemne to o malo mu galy nie wypadly. A Wy tutaj takich swietoszkow lepiej nie udawajcie.

Gość stokrototeczka
dziwi mnie to >>> tak trzymaj! To miałas kochanka, hahaha, empatyczny! ;-)

Gość dziwi mnie to
Trudno nie ktorym ludziom zrozumiec ze sa kobiety ktora nie maja kompleksow,ktore kochaja seks i wiedza czego chca!Niestety taka prawda!!Ja zadnej tajemnicy nie robie z tego czego chce i co lubie!!Nie spotkalam do tej pory faceta ktory mialby jakis problem z tym!! Nie mam zamiaru sluzyc jako tylko worek dla spermy i sama byc nie zadowolona !! A niby dlaczego???Nie mam prawa do satysfakcji??? Nie daje mi jej mezczyzna bez doswiadczenia ja nikogo niczego nie bede uczyc. No..ale nie zyje w zapyzialej Polsce z frustrowanymi facetami ktorzy dokladnie wiedza ze nigdy sie seksualnie nie spelnia i tylko marza o takiej kobiecie wyzwolonej jak ja! na tym forum tylko sie czyta jak osoby w laznestwach cierpia, jak sie zradzja itp.No to prosze.Robcie tak dalej!ja jestem zadowolona:D

Gość Pan Kalafior
Fajnie że wiesz co lubisz i czego chcesz, ale już skończ z tymi wykrzyknikami i wyskocz po kolejnego faceta. Tu nie chodzi o to żebyś zaprzeczała samej sobie, ale żebyś była pewna czego chcesz. I to że jedna osoba, która tu robi kobiecego Leonidasa z 300 i cały czas się drze jak orangutan mówi że niedoświadczeni faceci są bezwartościowi nie znaczy że trzeba się kierować opinią krzykaczy (którzy zazwyczaj tak wyrażają usilną potrzebę bycia dostrzeżonym). Każdy ma swoje zdanie i każdemu co innego może się podobać. Przede wszystkim bądź szczera ze sobą, a potem możesz być szczera z nim.

Gość dziwi mnie to
Ja nie mowilam ze niedoswiadczeni faceci sa bezwartosciowi tylko,ze taki facet do mnie nie pasuje.Nie mam rowniez problemow z przyznaniem sie do przeszlosci.

Po co masz się przyznawać, on powinien się cieszyć, że ma doświadczoną partnerkę, ja tam żadnemu z moich byłych i obecnemu się nie spowiadam z iloma spałam. To moja sprawa. Ważne, że gdy jestem w łóżku z moim obecnym to myślę o tylko o nim i staram się robić mu jak najlepiej umię.

Gość faceci sa dzisiaj bardziej
od kobiet porzadni

Gość hehe w deche
dziwi mnie to czy ty jesteś z Olsztyna?