Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maxinee

Termin Październik/Listopad 2010 zapraszam na rozmówki:))

Polecane posty

witajcie, niewiem czy topik się nie powtarza, jeżeli tak to proszę o podanie linka ;) na początek parę słów o sobie mam 21lat w maju 22, jestem w 5 tyg., była to szeroko pojęta wpadka, mimo zabezpieczeń przez co mi cięzko teraz. Masa wątpliiwości, czy miałyście podobnie? Więcej w temacie jak któraś napisze cokolwiek.

Gość DrMengele
Cokolwiek.

Gość DrMengele
"Więcej w temacie jak któraś napisze cokolwiek" No to pisze COKOLWIEK a tu nic .

mam wątpliwości czy chce urodzic, czy sobie poradze, czy kocham mojego partnera. chciałam tu uzyskac pomocne opinie ale także porozmawiać na temat ciąży, jak się przygotować, jakie macie odczucia , jak sobie radzicie

myślę, że suche fakty jak w podobnych terminowych topikach 'łał robiłam test tydzien temu bylam u lekarza i jestem w ciąży" są bez clowe, dlatego napisałam topik inaczej

Gość DrMengele
Ginekolog juz na ciebie czeka z ssakiem aborcyjnym, nie lam sie, przelam sie.

Gość DrMengele
Aborcji sie boisz, costy, to taka ladna pompka wielkosci odkurzacza z fajnym zbiornikiem w ktorym plywa to co zostalo z dziecka hehehehhehe

czy ja gdzieś napisałam że chcę "skrobanki"?? zejdz ze mnie. nie pokolei masz w głowie? założyłam topik aby wypowiadały się w nim kobiety które oczekują dziecka i mają termin wymieniony w temacie, abyśmy wspólnie wymieniały swoje przeżycia i sobie pomagały, niewiem skąd te dziwaczne posty :/ ciąża nie jest tematem do żartów.

Gość DrMengele
"mam wątpliwości czy chce urodzic" Mozliwosci sa 3, urodzic , wyskrobac, ewntualnie umrzesz w miedzy czasie od powiklan i sprawa sama sie rozwiaze.

Gość agisia29
maxinne nie zwracaj uwage na te glupie komentarze to sa jakies debile ja mam termin na 9 pazdiernika a z tym czy sobie poradzisz to napewno ja z pierwszym dzieckiem tez sie martwilam ale matka ma taki instynkt i bardzo szybko po porodzie dojrzewa az sie zdziwisz jak dasz sobie rade a to ze masz watpliwosci to jest normalne kazda kobieta tak ma

8 marca.. świetny dzien na zajscie w ciąże.. wczoraj był 17 dzien bez miesiaczki , kupiłam test .. i okazało sie, że jednak zaszłam .. Pomimo 21 lat nie przyjełam tego aż tak bardzo strasznie .. W sumie to nie byłam pewna , ze to prawda.. az do dziś . Wybrałam sie do ginekologa .. jestem w 3 tyg ! hehe.. dziwne uczucie ! gdy widzi sie ta małą kuleczke na zdjeciu z ktorej pozniej urosnie mały człowieczek.. W sumie to troszke sie zasmucilam.. nie chciałam tego jeszcze teraz.. Mam wspaniałego odpowiedzialnego chłopaka ktory jeszcze chwilke a bedzie latał ze szczescia.. no ale 21 a 31 to jestem roznica.. przy 20 miesiacach bycia razem.. Planowalismy za 2 - 3 lata kiedy sie juz wybawie i wyszaleje.Jeszcze przedwczoraj byłam sie bawić ze znajomymi .. ..a tu czar prysł a bajka się skończyła drogie Panie.. Czas wkroczyć w dorosłość.. pozdrawiam . maxinee 3 maj się;)

maxinee .. hehe tez mam 21 lat tez w maju bede miałą 22 i tez mam 10000000000... pytan na ktore sama musze znallezc odpowiedz. nie łam sie .. :*

8 marca.. świetny dzien na zajscie w ciąże.. wczoraj był 17 dzien bez miesiaczki , kupiłam test .. i okazało sie, że jednak zaszłam .. Pomimo 21 lat nie przyjełam tego aż tak bardzo strasznie .. W sumie to nie byłam pewna , ze to prawda.. az do dziś . Wybrałam sie do ginekologa .. jestem w 3 tyg ! hehe.. dziwne uczucie ! gdy widzi sie ta małą kuleczke na zdjeciu z ktorej pozniej urosnie mały człowieczek.. W sumie to troszke sie zasmucilam.. nie chciałam tego jeszcze teraz.. Mam wspaniałego odpowiedzialnego chłopaka ktory jeszcze chwilke a bedzie latał ze szczescia.. no ale 21 a 31 to jestem roznica.. przy 20 miesiacach bycia razem.. Planowalismy za 2 - 3 lata kiedy sie juz wybawie i wyszaleje.Jeszcze przedwczoraj byłam sie bawić ze znajomymi .. ..a tu czar prysł a bajka się skończyła drogie Panie.. Czas wkroczyć w dorosłość.. pozdrawiam . maxinee 3 maj się;)