Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak powiedzieć?

jak powiedzieć mamie?

Polecane posty

Gość DrMengele
Mamo ja tu stoje przed toba w dwoch osobach. -coreczko jestes chora na glowe Nie, jestem w ciązy.

Boże.. mamy XXI wiek.. istnieją różne środki antykoncepcyjne.. Tabletki.. a jak nie tabletki to chociaż prezerwatywy.. Czy to takie trudne?

niby każdy wie, że istnieją takie środki a jednak wpadki się zdarzaja -dziwne. Wspólczuje Ci ale nie martw się mamy są bardzo wyrozumiałe i pomocne zobaczysz na poczatku zawsze jest ciężko i mogą być kłotnie itp ale się ułóży wszystko. Ale na marginesie trzeba było mysleć wcześniej ...

niby każdy wie, że istnieją takie środki a jednak wpadki się zdarzaja -dziwne. Wspólczuje Ci ale nie martw się mamy są bardzo wyrozumiałe i pomocne zobaczysz na poczatku zawsze jest ciężko i mogą być kłotnie itp ale się ułóży wszystko. Ale na marginesie trzeba było mysleć wcześniej ...

Gość DrMengele
Niby sa te ABSy ESRy Airbagi , ale jak idiote kieruje i tak owinie sie w kolo drzewa.

Antykoncepcja nie gryzie. Powinny być w szkołach jakieś lekcje na ten temat..

Gość sanpo
znowu pan Dr... sie zjawił. po twoich wypowiedziach wydaje mi sie ze to ty jesteś idiotą.

oj też bym chciała mieć tylko takie problemy. Problemy są proporcjonalne do wieku... Dla niej świat się wali ale jak to napisała "prawdopodobnie jestem" więc moze niech zrobi sobie test to będzie pewna a nie panikuje.

Gość DrMengele
sanpo nie mam zamiaru sprzeciwiac sie temu co ci sie wydaje.