Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka 22

co to znaczy jak facet mówi...

Polecane posty

Gość agnieszka 22

po spotkaniu niby randce "miło było cie poznac. mam nadzieje ze sie jeszcze kiedys zobaczymy" że raczej to już nie nastąpi nie? :(

Gość agnieszka 22
zero szans? absolutnie żadnych? chyba sie powiesze co w takim razie mówi facet po spotkaniu ktory jest zainteresowany kolejnymi spotkaniami? od razu umawia sie na nastepne????

Gość Słowo Prawdy
Konkretnie umawia się na następny kontakt

Gość malina2222
dwuznaczna odpowiedz...

Gość grrrrizli
wypowiedział formułkę, którą wypowiedzieć wypadało ale... nie chce tego powtarzać nie zaiskrzyło widać

Gość agnieszka 22
dobrze, a jesli wiem jaki bład popełniłam, to mam spróbowac umówić się niedługo czy za jakiś dłuższy czas?

Gość agnieszka 22
no tak, i szukal, tak bylo do spotkania, ale problem w tym, ze nie bylam soba, i zachowywałam sie okropnie glupio i raczej to mu sie nie podobalo, wiec jak on ma szukac kontatku ze mna jak on pewnie mysli ze ja taka jestem a ja probowalam byc lepsza fajniejsza i spartoliłam sprawe jak to uratowac jeszcze?

Gość agnieszka 22
ok....czyli przepadło :(

Gość awatear
to może ty wielbiciel wypowiedz się co oznaczają takie słowa z ust faceta bo mi też tak powiedział... -było mi bardzo miło Ciebie poznać - czy on chce mnie jeszcze czy juz nie ? :-O

Gość agnieszka 22
wielbiciel, a jaka twoja rada? jestes facet to wiesz kiedy sie mowi takie rzeczy

Gość strawberry fieldss
autorko, rozumiem Cię :( u mnie na spotkaniu doszło do nieporozumienia, zostałam kompletnie źle zrozumiana. wiesz, zaprezentowałam się zupełnie jako inna osoba o innym zdaniu na bardzo ważny dla nas temat. tyle, że ja jestem z natury osobą, która stara się wszystko wyjaśnić, tyle, że On odebrał to jako narzucanie się i nie chciał już wtedy mnie znać... nawet nie zdążyłam Mu wyjaśnić, że mam inne zdanie... ale wiadomo, każda sytuacja jest inna. powodzenia. 🌼

Gość awatear
haha równocześnie napisałyśmy

Gość
Facet, który mówi: "miło było cie poznac. mam nadzieje ze sie jeszcze kiedys zobaczymy" to znaczy, że miło było Cię poznać i ma nadzieję, że się jeszcze kiedyś zobaczycie.

a skąd ja mam wiedzieć, co autor miał na myśli? zwracam tylko uwagę, że nierozsądne jest przyjmować z góry, że to gadka "na odczepne" ;) mogę tylko mówić za siebie, gdybym coś takiego powiedział znaczyłoby tyle, co wynika z tego zdania 🖐️

co za idiotyzm!!! mi facet tak powiedział, plus to że wydawał być się mną znudzony/zmęczony . a teraz minie rok jak jesteśmy razem , on na fulla zakochany :) dziewczyno to nic nie znaczy!! nie przejmuj sie i czekaj na dalszy rozwój wydarzeń

Gość agnieszka 22
ech, caly czas mysle ze cos ze mna jest nie tak, bo kilka spotkan albo i jedno i to wszystko :O 80% facetów ktorzy umawiaja sie ze mna na randki ówia mi potem ze maja dziewczyne, wpierw oczywiscie zachowujac sie tak jak facet na randce.... nie rozumiem tego? szukaja kolezanki czy jak?? to jest naprawde denerwujące. albo nie chce sie wiazac...

Gość
Może Ty chcesz się za bardzo wiązać, i w ten sposób ich odstraszasz od siebie ;>

Gość agnieszka 22
kurde, nie wiem, raczej nie, bardzo lubie samotnosc i niezależnosc choc bardzo dawno nie mialam faceta, nie wiem mimo ze mowie sobie (oczywiscie nie na spotkaniach) ze nie chce małżeństwa, zwiazku bo nie wyorbazam sobie siebie w nim, to moze cos w moim zachowaniu jest takiego co faceci odczytuja ze jednak desperacja :O ale co to moze byc :O ech... kurde chce sei po prostu zakochac, potrzymac za reke, poczytac ksiazke razem, na spacer wyjsc, seks pouprawiac, pofilozofowac i uwierzyć w 2 czlowieka, zaufac z wzajemnoscia. no i sie dobrze bawic. nie potrzebuje do tego małżeństwa, codziennych spowiedzi gdzie sie bylo i co robilo i wieszania na drugiej osobie, tylko wiara i zaufanie i szczerosc. nie zdzierże kłamstwa na tym polu.

Gość agnieszka 22
poproszę o skasowanie topicku, dziekuje za odp

Gość agnieszka 22
bo na taką jaką jestem naprawdę nie ma popytu, takie czasy że sie sprzedaje i kupuje tylko plastik