Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majka8

Klczyk w wardze

Polecane posty

Zrobiłam wczoraj, nic nie bolało bardziej panikowałam teraz lekka opuchlizna i zero bólu, pytanko jak długo może utrzymywać się ta opuchlizna wiele czytałam w necie na ten temat ale są różne opinie, może ktoś z was ma za sobą takie doświadczenie, chętnie wysłucham opinii, pozdrawiam!!!!!!

u każdego to inaczej przebiega. moja siostra 2tyg chodziła napuchnieta(po znieczuleniu i jednym kolczyku) u mnie po 3dniach git(2 naraz robione bez znieczulenia)

ja mam nad górną wargą... z tego co pamiętam to dwa dni opuchlizny i to bardziej od wewnątrz i po tygodniu ladnie zagojone mogłam juz zmieniać kolczyk przemywaj wodą termalną czy nawet utlenioną... czesto, ale delikatnie nim poruszaj, aby nie bylo kłopotu i aby nic sie nie "gromadzilo" tak standardowo A wogóle to kwestia indywidualna organizmu jak szybko goja sie tego typu "rany"

no to super czytałam że goi się do 2 m-cy tak by wymienić na inny , poczekamy zobaczymy, najbardziej istotne jest to że nie boli zupełnie nic, bo gdyby było inaczej od razu bym wyciągnęła, poczekam na efekt końcowy, mój mąż jest zachwycony mimo ze mam warę jak u murzynki na razie!!!:):):)

po za tym jak go wypycham językiem wydostaje się z dziurki biała wydzielina nie ma tego dużo i nie jest to ropa ale mam nadzieję że osocze, czyli znak gojenia się ? albo obrony organizmu?

taak, to bedzie leciało kilka dni, ale nie męcz ani językiem ani palcami tego za bardzo, bo bedzie się długo babrac

własnie nie "męcz" tego bo podraznisz!! a Ty masz nad warga czy w wardze ??

oki postaram się ale ja cały czas mielę jęzorem i go wypycham bo się nie dokleja skóra dotykam tylko umytymi rękoma jak widzę muszę się po prostu uzbroić w cierpliwość, szczerze - podoba mi sie zajebiscie!!!