Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porażkowaa

przelizałam się z kumplem na impprezie :/

Polecane posty

Gość porażkowaa

po pijaku, i to jeszcze nie pierwszy raz :/ nie wiem jak się mam teraz zachować :/

Gość aaaale ale?
jak nie pierwszy raz to moze tak jak do tej pory?

Gość przelizalas?? czyli co
rowy sobie przelizaliscie??? ble!!!!

Gość sanpo
no i co z tego? dobrze że nie z laską. hihihi

Gość o chryste panie /
ale poczekaj... po co pytasz, skoro sama wiesz lepiej ? Nie pij gówniarzu więcej i już. czuje żeś gówniarz porządny.

Gość porażkowaa
najgorsze jest ze robie to z premedytacją, nikomu innemu nie pozwalam się dotykać, chyba lece na niego :o @ aaaale ale? - nie rozumiem twojego toku myślenia :p

Gość o chryste panie /
ale tak naprawdę co złego jest w całowaniu się, wtydzisz mu sie teraz spojrzeć w oczy czy co ?

Gość Falencija
A co to znaczy przelizałam? bo pierwsy raz słysze takie okreslenie i nie wiem do czego to odnieść w języku polskim. Bo nawet lizaka nie da się przelizać, no jedyne co się da to " zagłaskać kota na smierc".

Gość aaaale ale?
skoro sytuacja powtarza sie to powiedz mi jak do tej pory sie zachowywalas? pewnie za dnia i na trzezwo udawalas ze nic nie bylo wiec nie rozumiem czemu nagle lament jesli po raz dziesiaty 'przelizalas sie' i bum, nagle cie olsnilo bo co masz zrobic?

Gość porażkowaa
@o chryste panie / - uznałam że naprawdę przeginam, nie zachowuję się tak po pijaku :o @aaaale ale? - no właśnie na drugi dzień udawaliśmy że się nic nie stało ale wkurza mnie to że tak sie zachowuję przy nim :o

Gość aaaale ale?
to przestan.

Gość najwazniejsze ze sie z nim
nie przespalas

Gość TH is IT R
Czemu do mnie żadna tak sie nie zachowuje

Gość porażkowaa
@aaaale ale? - przestanę, to była ostatnia impreza z nim bo on na pewno nie chce mnie juz znać i konczę już z piciem :o @najwazniejsze ze sie z nim - no bez przesady, takich akcji nie odstawiam :o @TH is IT R - to sam zacznij się tak zachowywać, w moim wypadku to on zaczynał :>

Gość TH is IT R
Jak

Gość piszcie więcej
@TH is IT R - to chodzi ci o to żeby się przelizać z jakąkolwiek?

Gość TH is IT R
z ładną

Gość TH is IT R
ogólnie zdrową psychicznie i zadbaną

TH is IT R jeśli chcesz z taką to nie szukaj jej na imprezie bo tam cięzko wyczuć dziewczyny alkohol robi swoje porażkowaa skoro ciebie denerwuje, że on się tak zachwouje to postaw się w jego sytuacji jego może twoje zachwanie denerwować więc lepiej pogadaj z nim szczerze może coś między wami jest a głupio się wam do tego przyznać.

Gość porażkowaa
@lalka89- w sumie najbardziej denerwuje mnie to, że on odstawia tak tylko po pijaku, na drugi dzień zachowuje się normalnie :o Nie wiem czy jego to denerwuje, bo to zawsze on zaczyna takie akcje :p A ja nigdy nikomu nie daję się dotknąć, nawet (albo zwłaszcza po pijaku). W sumie wątpię, że COŚ jest skoro on jest w stanie przelizać się ze mną tylko po pijaku :o

Gość no to masz problema

Gość 3465634634634
Nie cierpię tego określenia: "PRZELIZAĆ SIĘ". Jest obleśne.

Gość dlanaszegoczlowieka
a ruchaliscie sie potem?

Gość porażkowaa
do jasnej cholery, z nikim się nie ruchałam, tylko przy nim odstawiałam takie akcje. A najlepsze jest to, że potem (po pijaku i na trzeźwo) gadamy jak gdyby nigdy nic, tylko jak czasem spotkamy na zajęciach swój wzrok to nie wiem kto szybciej go spuszcza :o

mam za soba podobne "akcje" :o .. ciekawa jestem autorko jak Ci sie potoczy dalej..

Gość porażkowaa
@Ag_, a co to ma się potoczyć? :o Mam się z nim przelizać kolejny raz? :o kurde, za każdym razem posuwaliśmy się trochę dalej, tj. za pierwszym razem byliśmy tylko objęci, potem się już całowaliśmy :o Pewnie uważa mnie za ostatnią szmatę i jeśli byłby nastepny raz to chyba się domyślam co może mu wpaść do głowy :o a u ciebie jak układały sie kontakty z kolesiami po takich akcjach?

mozna w to albo brnąć dalej i czuc jak sie w glowie coraz wiekszy męktik robi albo powiedziec sobie (i jemu tym samym) dość.. z wyjasnieniem albo i bez.. wybrałam opcje "dość" z dosłownie jednym zdaniem wyjaśnienia.. na dobrą sprawę to mój kolega z pracy-tak więc chcąc nie chcac widzimy sie codziennie.. kontakt pomimo tych incydentów nie uległ zmianie ani sie nie ocieplił ani nie ochłodził

Gość porażkowaa
@Ag_, ale ja w sumie nie miałabym nic przeciwko :p tylko wkurza mnie, że takie akcje to tylko po alkoholu :p Też ci się zdarzyło tak więcej niż raz? Może nie powinnaś mu nic tłumaczyć?Ja w każdym razie nie mam zamiaru, wystarczy że w miarę normalnie z nim rozmawiam i nikt mi tego jakoś nie wypomina :o

Gość to polecam jeszcze
to nieźle dałas czadu :o

zdarzyło sie dokładnie dwa razy.. byłby i trzeci raz, ale wtedy właśnie powiedziałam "stop".. za pierwszym razem i za kolejnymi byliśmy sam na sam, lekko podchmieleni :P w sumie wiadomo nie od dziś ze alkohol prowadzi do róznych skrajnosci w zachowaniu i wyjaskrawianiu emocji.. w naszym przypadku widac zeszła sie ze soba potrzeba - i moja i jego - bilskiego pobycia z kimś ;) :P nigdy z nikim mi sie taka sytuacja nie zdarzyła, a i zachowawczosc tak łatwo mi sie nie wyłącza.. w głowie zaczął sie robic metlik, który męczył do tego stopnia, ze sprowokowałam kilkuzdaniowa rozmowe przez gg i kilka smsów - na żywo brakowalo mi odwagi :P - w podtekscie z prośba o wyjaśnienie sobie nawzajem tej sytuacji :P