Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

235425

Film na tv4

Polecane posty

Gość no a co wy
jaki i o czym?

Oglądaj dalej kiedys to widziałem. Total pojebany ;)

O czym? Kurwa chyba o bałaganie w glowie reżysera ;)

Patrz teraz.kurwa fakt bez zioła tego nie skuma sie ;)

I end.. Ech reżyser i scenarzysta pewnie dawno w psychiatryku siedzą..

Siedzą ale nad kartką i myślą nad kolejnym filmem paląc zioło

Mysle ze raczej dropsy biorą.. Te od lekarza ;)

możliwe ale to wtedy lekarz był by z nimi wzmowie;p i pewnie ma procent udziałów;p

A bylas kiedys w szpitalu takim? Lekarze sa dziwni a pacjenci jacyś tacy normalnie. Kiedys czesto bywałem w odwiedzinach niestety tylko... Nie chcieli bym został :(

nie byłam w takim szpitalu ale zawsze chciałam tam pójść zobaczyć mnie niestety też pewnie nie chcieliby zatrzymać ale mysle, ze mogła by być fajna zabawa tam. Chociaż nie wiem czy pacjenci by bardziej przeze mnie niezwariowali;p

Nie bylas nie mow. Malo ktorego co tam rusza. To ludzie po przejściach. Zadko wariaci. Za to lekarze to totalne psychopaty ;)

Jeden godzine mi do glowy tłukł swoje teorie o bogu... Normalnie jak mocher ;) a ja mu o demonach specjalnie itd jazda jak nie wiem. Czy wszyscy lekarze to wariaci? ;)

czy wariaci to nie wiem ale ten to jakiś egzorcysta musiał być;p nie no na takiego nie trafiłam muszę się wybrac kiedyś do takiego szpitala;p zobacze co i jak:) a co do pacjentów to wiesz mam takie zdolności czasem wygłupów, że czasem sama siebie przerażam;D

Wierz mi mnie trudno przebić ;) dyskoteka w psychiatryku, w wojsku psycholog mnie wygnał mówiąc że mu światopogląd zmienie zaraz jak zacząłem negować jej teorie na tematy psychologi. Coz lepiej sie znam na tym niz ona po 10latach pracy heh

Polecam wybierz sie. Super ludzie, w barach żarcie lepsze niz w dobrej knajpie a tanie, dyskoteki to total schiza, sex w mrowisku, cokolwiek zrobisz nikt sie Nie zdziwi kurwa kasuje zaraz ten temat i ide lulu he

haha no to ładnie światopoglady zmieniasz ludzi;) a ta pani od psychologi pewnie spała na zajęciach a na sesji ściągała;p

No nie żartuj musiala byc dobra bo przeprowadzala od lat testy na wartownikow a wiec kałach i 2magazynki a to juz nie żarty.po prostu za cienka byla w filozofi życiowej he bo jak ktos w mrowisku przeszedł hartowanie to nikt go nie zagnie. zawstydzilem ja w koncu i glupio jej bylo. Ale przeszedłem. Powiedziala ze sie marnuje a ja jej ze i tak robaki zjedzą wiec dala spokoj

ty to zacienty musisz być, chyba nie chciałabym z Tobą pójśc w taką gadkę życiową skoro juz psychologów zaginasz i lekarzy...;D;)

Coz dlatego do filmu mnie wzięli. Prawie rok mnie namawiał gnoj to w koncu uległem bo juz nudne to bylo. I to byl blad. Zaczęły sie zaproszenia do radia do tv chuj im w d... Klaunem to moge przeciez byc no nie? Ale wtedy kiedy mi sie chce.

Ano widzisz zycie płata figle.. Taka mam naturę to i zycie sie do tego dostosowało. Dosłownie. Nawet nie pytaj ide spac. Nara i na dzien kobiet zycze tysiąca buziaków od chłopaków ;)

dobrze nie pytam :) ale tylko dzis jutro zapytam. A buziakami nie pogardze:) dziękuje ;)

No ode mnie nie dostaniesz.caluje tylko pyszczek mojej kochanej :) jutro?no nie wiem czy odpowiem.bede soba.nie bede sie chwalił i nic nie napisze wiecej. O. A umrzyj z ciekawości ;) dobranoc pa

hehe wiem, ze nie od ciebie bo napisałeś "buziaków od chłopców";p czytanie ze zrozumieniem się kłania a wiesz ciekawośc to pierwszy stopień do piekła tyle, że się do nieba nie wybieram;p dobranoc