Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

schirocco

Jaki bukiet do prostej sukni

Polecane posty

A chcesz w jakimś konkretnym kolorze? Skoro narzeczony jest wysoki to może być bukiet zwisający. Ja na pewno dałabym jakiś kolorowy. Ale bukiet też nie może cię przytłoczyć.

Zia86, zastanawiałam się nad czymś z czerwienią albo jakimś delikatnym fioletem. Bardzo nie lubię odcieni żółtego. Aaaaaa zapomniałam napisać mam ciemne włosy do ramion.

Piękna suknia:) też jestem niska a narzeczony wysoki. Florystka by mnie optycznie "wydłużyć" zaproponowała mi bukiet "berlo" pięknie wygląda połączenie eustomy i gloriozy

Gość jusaa
do takie sukni doradziłabym kantedeskie- te kwiaty o mięsistych płatkach doskonale pasują do prostej sukni.

tylko mały bukiecik z białych róż - nie zakrywaj tak cudnej sukni bukietem zwisającym

Gość _kwitnący_lotos
ja ja bym dala kalie w kolorze lekkiego rózu

Gość Inessss_______
Ani moja mama, ani teściowa nie wtrąca się do naszego wesela... Na wszystko się zgadzają, prócz kalii w ślubnym bukiecie... Wybraliśmy bukiet ślubny, cała rodzina przeciw... Ale ta wspólna postawa, matki i teściowej, również babcie i starsze kuzynki - wiązanka ślubna bez kalii... Zmieniliśmy... męża siostra pracująca w kwiaciarni przygotuje mi "odpowiednią wiązankę"... ale ciekawa jestem dlaczego???

Inessss Kalie w bukiecie ślubnym to chyba jest nasz jakis narodowy problem, bo moja mama zareagowała mniej więcej w podobny sposób. "Do niczego się nie wtrącam, ale nie chce żebyś miała kalie w bukiecie bo to takie pogrzebowe kwiaty" no i po gadaniu :)

Mnie tez kali się kojarzą pogrzebowo, jest tyle pięknych kwiatów a dziewczyny się na te uwzięły.

Ja wybrałabym trzy żonkile ułożeone w jednej linii jeden pod drugim i zawiązane jakąś elegancką wstążeczką...

prosty bukiet z tulipanów ja miałam w swoim bukiecie kilka kalii - dla mnie są eleganckie i mam gdzieś zabobony :P

Gość do kwitnacy lotos
Ten bukiecik rozowy, co wklilas CUDO :)

Ślub mamy dopiero w lipcu :) ale teraz muszę wszytko załatwić bo potem nie mam czasu zupełnie.

Te dwa ostatnie fajniutkie, nie wiesz jak nazywają się te kwiatki w przedostatnim?