Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onaona1234

Głupia sytuacja..

Polecane posty

Jestem ze swoim chłopakiem prawie rok. Studiujemy w jednym mieście. Od samego początku nie mogliśmy bez siebie żyć.. Wakacje, które spędziliśmy w większości oddzielnie były męczarnią. Tydzień przed moim przyjazdem do miasta, w którym studiujemy bardzo się rozchorowałam. A on o 3 w nocy po prostu wsiadł w samochód i do mnie przyjechał.. A mieszkamy naprawdę daleko od siebie. Odkąd zaczął się rok akademicki widujemy się codziennie. Na początku były wspólne obiady, przyjeżdżał do mnie , ja do niego. Później zaczęliśmy u siebie sypiać. I tak jest do dziś. Wszystko robimy razem. Uczymy się, gotujemy, sprzątamy. Kiedy nie widzę Go jeden dzień to naprawdę bardzo odczuwam jego brak. Ja mieszkam z jedną dziewczyną. mamy oddzielne pokoje. Do niej praktycznie co piątek przyjeżdża chłopak na cały weekend , ale sytuacja jest trochę niezręczna bo mój chłopak czasem jest u mnie o wiele częściej.. Mojej współlokatorce to nie przeszkadza, bo rozmawiałam już z nią o tym parę razy. Ale nigdy nie wiadomo co sobie myśli w głębi duszy. Jeśli śpimy u siebie, to myjemy się zazwyczaj i tak we własnych mieszkaniach, żeby nie obciążać dodatkowymi wydatkami. Także jedyny dodatkowy koszt to może być gaz :P Gotuje dla niego i dla siebie, więcej jedzenia= dłuższe gotowanie;p Trochę się śmieje, ale sytuacja naprawdę jest niezręczna. Najchętniej to zamieszkałabym z Nim za rok, ale nie ma takiej możliwości. Mój ojciec na pewno by na to nie pozwolił. Ogólnie uważa, że na razie mam czas na studia, a na resztę przyjdzie czas potem. Tym bardziej, że jestem na poważnych i ciężkich studiach. Jego zdaniem bycie z kimś oznacza nie przywiązywanie wagi do nauki. Gdyby się dowiedział, że jestem ze swoim chłopakiem non stop to pewnie by była niezła afera. Mimo, że jestem dorosła.. Także paranoja..

Gość tak mysle
ojciec ma racje.