Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikkkaaa8

czy zna ktos dobrze dzilenic Paryza?

Polecane posty

Mireille - widac ktos leczy kompleksy ;-)... z kretynami sie nie dyskutuje ;-) Ja tylko za kazdym razem jestem zdumiona jak na pozor niepozorne pytanie i niepozorna odpowiedz moze kogos sprowokowac do ataku... i wykrzykiwania swoich pogladow nawet jesli nie maja nic wspolnego z tematem :-D Pokoj jej/jemu, niech sobie gardluje ile chce, mnie szkoda czasu i zdrowia na pyskowki. Rozmawiam tylko z kulturalnymi i wartosciowymi ludzmi ... A to czy ktos jest wartosciowym czlowiekiem nie zalezy od tego gdzie mieszka i co robi, tylko od tego w jaki sposob podchodzi do innych. Znam i gburowatych i debilnych inzynierow i przeurocze i ponadprzecietnie inteligentne kasierki i sprzataczki ... Jednym z najinteligentniejszych ludzi jakich znam jest kumpel pracujacy jako mechanik samochodowy (na marginesie, nalezy do Mensy) ... Ze juz nie wspomne o kulturze osobistej... obawiam sie ze dla niektorych zbyt abstrakcyjny termin :-P PS : Fontenay - zmienilam zdanie, lepiej sie z tego Fontenay wyprowadz bo psujesz temu miastu opinie ;-) 🖐️

Gość Fontenay
"Jestesmy wyksztalconymi kobietami,pracujemy w powaznych francuskich instytucjach,nasz swiatopoglad jest wysoko oceniany przez kulturalnych ludzi" hahahahahahahahahahihihihihihihihihihi, a to dobre. ps.czytaj-bierzemy sciere w łape po to zeby myc kible, ale wstyd sie nam przyznac, ze wracamy sterane do murzyniaka kazdego wieczoru i na tym polega nasza egzystencja. A co dla Sarkoziego moze pracujecie albo w policji?Coz to za lukreatywne posadki posiadacie, i co takiego wspaniala Francja zawdziecza waszemu talentowi?

Gość a co lekarz powiedzial
Fontenay kto cie w zyciu az tak mocno skrzywdzil? Czy ty w ogole zdajesz sobie sprawe, ze piszesz nie na temat i plujesz jadem na osoby ktore nic zlego ci nie zrobily? Co jest z toba? :O

Gość valerka
Fontenay, jakim cie imieniem okreslic? Rasista? Nie bardzo bo rasisci nienawidza innych nacji niz wlasna a ty nawet Polakow nienawidzisz... Uspokoj sie - zlosc urodzie szkodzi!:-D

Gość Fontenay
twojej urodzie juz nic nie moze zaszkodzic garkotluku...na powaznym stanowisku pomywaczki podcierajacej dupy francuskim bachorom. ps.Cos nie widac zeby ktoras sie przyznala gdzie naprawde pracuje.Pewnie zbyt skomplikowane slowa,i w mozgu pustka,bo gdziez moze pracowac "wyksztalcuna Polka" z wiochy.Sciera wiadro i wieczorem do murzyniaka na wyro.Elita!

Gość llpp
A ty prymytywie gdzie pracujesz? No przyznaj sie. Cos za duzo wiesz o podcieraniu dup i lataniu ze szmata, rozumiem, ze to po prostu doswiadczenie??

Gość Fontenay
Autorka tematu z tych samych klimatów: "W Paryzu nigdy ni bylam"-hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Fontenay - jestes ostatnia osoba ktorej mam ochote sie tlumaczyc i spowiadac z mojego zycia.... biedna, nieszczesliwa istoto :-D

Gość Fontenay
Sama wiesz najlepiej, ze nie masz sie czym chwalic.Nie chce ci sie tlumaczyc, bo widocznie wiesz ze zle wypadniesz.

Fontenay, wiesz ktore psy najglosniej szczekaja? te najmniejsze. Podobnie z ludzmi :) Tak naprawde to twoje wpisy, przede wszystkim slownictwo, swiadcza o niskiej kulturze i braku klasy. Coz, klasa to nie woda i widocznie jest zupelnie zbedna do mieszkania nawet w Fontenay ..

Gość Fontenay
Od razu widac jak ci żal dupe ściska.Ci co nie maja pieniedzy bo nie umieja sobie poradzic w zyciu i rozkrecic biznesu zawsze maja najwiecej do powiedzenia na temat tzw.klasy.Widac nic wiecej ci nie zostalo, tylko pocieszanie sie ta iluzją.hihihih. ps.robolstwo takie jak powyzsze panie tez jest potrzebne,zeby zapieprzac na takich jak ja.

Dziewczyny, nawet temu prymitywowi nie odpisujcie. Niech sobie piesek poszczeka, znudzi mu sie szybko i pojdzie szczekac na inny topik. Reksio! Do nogi! Dobry piesek!.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D