Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łączka

gożdziki

Polecane posty

Gość łączka

witam was ostatnio często piszę bo mam straszne problemy z moim mężem i tylko na kafeterii moge się wyżalić.a tak przy okazji Dnia Kobiet to opowiem wam jak raz mój mąż który mym mężem jeszcze nie był przyniósł mi ogromny bukiet czerwonych gożdzików ,na co ja zapytałam a skąd Kochanie masz aż tyle gozdzików ,a on na to że jechał samochodem a tu w rowie leżą gozdziki ,ktoś wyrzucił no i on przywiózł mi je i wręczył.Poczulam się jakby przyniosł mi te kwiatki z kosza i było i bardzo przykro.Nigdy mu o tym nie powiedziałam.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhh
a moze to był żart ze je znalazł???? a swoja drogą to niecierpie goździków

Gość łączka
Ni to nie był żart,a ja się wkurzyłam ,Boze jak mi bylo przykro ,czy wam miłe panie tez by bylo przykro czy tylko ja taka głupia?????

Gość kemilajn
TEŻ BYŁOBY mi cholernie przykro. i jest . bo mój nie daje mi kwiatków - może pierdoła, a jednak boli

Gość łączka
ja juz wolałabym tych znalezionych gozdzików wcale nie dostać ,bo poczułam się taka mało wartościowa Boże kwiatki z rowu znalezione .

Gość dzienkobiet90
a mój facet dzisiaj w ogóle nie złożyłby mi życzeń gdyby nie moje delikatne upomnienie się na co powiedział 'no wszystkiego najlepszego chciałem Ci złożyć jak wróce) (szedł do dentysty) po powrocie oczywiście życzeń nie dostałam na co on powiedział 'oburzony 'przeciez dzien kobiet jest przez cały rok zreszta złożyłem Ci życzenia' hmm fajnie że przez cały rok jest jakoś kwiatka bez okazji nie dostałam od 2 lat ale spoko;/ jestem wkurwiona na niego takie zyuczenia to sobie moze w dupe wsadzic mam już dosyc

Gość dzienkobiet90
najlepsze jest to że byłam w niego zapatrzona przez 2 lata faceci to jednak potrafia spieprzyc kazde uczucie swoja obojetnoscia i brakiem myślenia, w koncu już jesteśmy tyle razem że on się nie musi starać, nie?

Gość bez sensu się spinacie
na ten dzień kobiet dla mnie to zwykły dzień

Gość łączka
A ja powiem Wam jak bylo gdy miesiąc po naszym slubie ,no więc wybraliśmy się na zakupy bo ja już dosłownie wlozyc na siebie nie mialam co no wie spodobała mi sie spódniczka z dżinsu więc sobie ja kupilam ,a mój świeżo upieczony mąż tak się o to obraził że wyszedł ze sklepu a po powrocie do domu oznajmił że ja jutro mam do tego sklepu wrócić i ta spódniczke oddać bo jeśli nie to ON SIĘ WYPROWADZa.Ja to mam zycie.

Gość dzienkobiet90
co z tego że zwykły dzień chyba poiwedzienie czegos miłego lub przyniesienia kwiatka nie jest jakimś wielkim wysiłkiem? ten dzien jest głownie dla facetow bo przypomina im o miłym geście na kazdym kroku tylko ze np moj facet jest wielkim egoista ;/

"czy wam miłe panie tez by bylo przykro czy tylko ja taka głupia?????" sorry, ale jesteś głupia. skoro on jest nadal Twoim mezem...

Gość łączka
w spódnicy nie wiem co mu się nie podobało ,a ja zawsze taka chcialam mieć zreszta na wesele sami musieliśmy sobie zarobić ciężką praca więc chyba zasłózyłam jako jego młoda żoneczka na tą spódniczkę.

Gość łączka
:-(

Gość łączka
czy jeszcze ktoś coś mi powie co myśli o mym męzu???????

Gość łączka
:-((((

Gość łączka
Czy ktoś jeszcze???????????

Gość chamowka
że chyba jest skąpy

Gość łączka
Chyba raczej chytry,kiedyś schował mi pieniądze pod lodówke,a jak pytałam jaką wyplate wziął to mówił, żono albo pasek z wypłata albo pieniądze,nawet nie wiecie jak mi zle

Nic dodać nic ująć - jak dobrze że jestem sama. Faceta - nie ważne czy mąż czy nie - zdzieliłabym takimi goździkami po twarzy. A co do skąpstwa - też bym zaczęła ukrywać swoją wypłatę! Trzeba być niezależnym, a jak się nie pracuje - to do pracy, jakiejkolwiek ale do pracy.

Gość łączka
ja nie mogę pojąć jak on mógł to zrobić i podarować mi kwiatki znalezione w rowie ,poczułam się jak by były z kosza.

Gość łączka
kiedyś była taka akcja ze schował mi pieniadze pod lodówke ,pojechałam z dzieckiem na szcepionke i nie miałam póżniej za co kupic leków na gorączke gdyby dziecko gorączkowało.

Gość zielona_fala
to nie mąż tylko wielki egoista