Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kula motyla

Aparat cyfrowy do ok 800zł.????????????????????

Polecane posty

Gość kula motyla

Hej. Szukam kogoś kto się zna na aparatach cyfrowych i może mi doradzić. Potrzebuje aparatu, który będzie robił bardzo ładne zdjęcia, szybko je zapisywał ( aby można było robić np. jedno po drugim), w dobrej jakości. Bardziej turystyczny i mały. Nie znam się która firma robi lepsze aparaty więc co do firmy też mogę się mylić :) Może ktoś z was ma jakiś godny polecenia, przetestowany, albo się zna???????????????

Gość LuubiszTo
http://www.electro.pl/ OLYMPUS tytanowy MJU 7010 za 799zł to chyba najlepszy aparat jaki można wycisnąć z 800zł. Oczywiście na electro, bo taniej nigdzie indziej go nie znajdziesz. Wiesz taki aparat z tak porządnym obiektywem, zoomem i przetwornikiem obrazu to rarytasik. Normalnie chodzą po 1000-1200zł. Prawie lustrzanka, tylko prostszy w obsłudze.

Gość LuubiszTo
http://www.electro.pl/ OLYMPUS tytanowy MJU 7010 za 799zł to chyba najlepszy aparat jaki można wycisnąć z 800zł. Oczywiście na electro, bo taniej nigdzie indziej go nie znajdziesz. Wiesz taki aparat z tak porządnym obiektywem, zoomem i przetwornikiem obrazu to rarytasik. Normalnie chodzą po 1000-1200zł. Prawie lustrzanka, tylko prostszy w obsłudze.

Gość LuubiszTo
electro.pl OLYMPUS tytanowy MJU 7010 za 799zł to chyba najlepszy aparat jaki można wycisnąć z 800zł. Oczywiście na electro, bo taniej nigdzie indziej go nie znajdziesz. Wiesz taki aparat z tak porządnym obiektywem, zoomem i przetwornikiem obrazu to rarytasik. Normalnie chodzą po 1000-1200zł. Prawie lustrzanka, tylko prostszy w obsłudze.

Gość LuubiszTo
zajrzyj na electro.pl OLYMPUS tytanowy MJU 7010 za 799zł to chyba najlepszy aparat jaki można wycisnąć z 800zł. Oczywiście na electro, bo taniej nigdzie indziej go nie znajdziesz. Wiesz taki aparat z tak porządnym obiektywem, zoomem i przetwornikiem obrazu to rarytasik. Normalnie chodzą po 1000-1200zł. Prawie lustrzanka, tylko prostszy w obsłudze.

Gość LuuubiszTO
zajrzyj na electro.pl OLYMPUS tytanowy MJU 7010 za 799zł to chyba najlepszy aparat jaki można wycisnąć z 800zł. Oczywiście na electro, bo taniej nigdzie indziej go nie znajdziesz. Wiesz taki aparat z tak porządnym obiektywem, zoomem i przetwornikiem obrazu to rarytasik. Normalnie chodzą po 1000-1200zł. Prawie lustrzanka, tylko prostszy w obsłudze.

Gość feeffffffffffff
ss

Gość feeffffffffffff
OLYMPUS tytanowy MJU 7010 za 799zł to chyba najlepszy aparat jaki można wycisnąć z 800zł. Oczywiście na electro.pl , bo taniej nigdzie indziej go nie znajdziesz. Wiesz taki aparat z tak porządnym obiektywem, zoomem i przetwornikiem obrazu to rarytasik. Normalnie chodzą po 1000-1200zł. Prawie lustrzanka, tylko prostszy w obsłudze.

Gość canon 1460 uzywany na allegro
do ok. 170 zl

Gość kula motyla
a co powiecie o tym cudeńku? Sony DSC-T90 srebrny Porównałam go z MJU 7010 i chyba wypada lepiej jak dlamnie. Tylko firma inna , a co do sony to niewiem czy to dobry wybór, czy się nie psują i takie tam. Może ktoś go ma i się wypowie? co myślicie? brać czy nie? LuubiszTo co myślisz o tym? Chyba się znasz więc czekam na twoją wypowiedz :)

Gość ja mam sony dsc h10
kupilam go 2 lata temu i jestem zadowolona robi ladne zdjecia ma kila fajnych funkcji jest prosty w obsludze osobiscie polecam sony znajomi maja panasonica chwalili sie sie ze drozszy itd. ale ma gorsza stabilizacje obrazu