Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam male pytanie

od kiedy surowe owoce/warzywa do raczki?

Polecane posty

Gość mam male pytanie

ile miesiecy mialy Wasze pociechy, gdy zaczynalyscie podawac im surowe warzywa i owoce do raczek?

ja swojemu kupiłam taki smoczek nuby z siateczką i je już sobie sam (ma skończone 7 miesiecy) jest to dobre bo się nie stresuję że odgryzie kawał i że się zadławi

mój miał 9 gdy jadł, a raczej lizał, ssał jabłuszko ( nie miał ani jednego ząbka, więc gryźć nie bardzo umiał), ale w tym czasie pięknie sam trzymał sobie brzoskwinkę czy próbował sam włożyć do ust maliny.

mój ma 7 miesięcy i tydzień i ma całe 2 dolne zęby i 4 górne, ale takie 2 milimetrowe ząbki :) gryzoń z niego z nie ssak ;) ale nie mam odwago dać mu bez tego smoczka

to ładną wystawkę już ma :P mojemu własnie 3 ząbek wyrósł, ale już jest 5 kolejnych w drodze....

Moje do rączki dostawały w wieku ok. 8-9 miesięcy, a ciasteczka i chrupki coś koło 7 ;)

mój się urodził 29 lipca ( termin porodu miałam na 29 sierpnia) chrupki je już od 6 miesiąca, owoce tarte w na przełomie 4 i 5 m-ca a te w smoczku nuby od 3 tygodni

Gość mam male pytanie
prosze jeszcze o wypowiedzi i dziekuje za powyzsze :)

Moths&Day twoja stopka jest autentyczna ??? mnie osobiście to przeraża ;) sama na coś takiego bym się nie zdecydowała :)

to wesoło macie .... nie ma co :) ja bym chciała jeszcze 2 , ale to chyba mi tylko pomarzyć ... albo adoptujemy ale do tego to mąż musi sie przekonać a do tematu chrupki dostała jak miaa pół roku marchewke lub jabłko do rączki 7 mies.

Gość wow moths&day
podziwiam :)