Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violeczka87

super zdrowa dieta -10kg!!

Polecane posty

Gość Violeczka87

Kto rusza ze mną zaczynam dzisiaj super diete moja siostra schudla na niej 10kg ja tez zamiezam:) waze teraz 65kg dietę stosuje sie przez 2 tyg potem przerwa tydzien i kolejne 2 tyg i nie tyje sie przez trzy lata!!!! a co najlepsze w sobote na obiad je się co się chce takie male święto po całym tygodniu:)))) Dzisiaj pierwszy dzien: 1 śniadanie Kawa (bez cukru i mleka!) 2śniadanie -2 jajka -2 pomidory -jeden rogal zbozowy bez dodatku soli i tłuszczu naprawde mozna sobie pojeść:) 2-litry wody zródlanej Obiadek: -sałata lub pekińska polana duzol iloscią octu (ocet ma super właściwosci odchudzające ma duzo witamin poszukajcie informacji w necie) -filet z kurczaka (bez soli mało tłuszczu) cherbatka oczyszczająca

Gość a co tu zdrowego
- za mało białka, - praktycznie brak węglowodanów złożonych, - za mało warzyw, - brak owoców, - za mało tłuszczu, - za mało posiłków, - za mało kalorii (tak, tak, żeby schudnąć trzeba jeść!), - wartość odżywczą tego "menu" pozostawię bez komentarza... Chcesz sobie robić krzywdę, to rób, ale nie wciskaj kitu innym, równie niedoinformowanym dziewczynom, że to co robisz jest zdrowe, bo absolutnie nie jest.

Gość Violeczka87
oczywiscie ze jest to jest menu na pierwszy dzień!!

Gość Violeczka87
"Ocet- jest nie tylko dodatkiem smakowym, ale także naturalnym lekiem. Lekarze, nie tylko homeopaci, rekomendują go jako naturalny środek o korzystnym działaniu, głównie ze względu na dużą zawartość potasu, wapnia, fosforu i sodu.W occie jabłkowym jest około 20 najważniejszych substancji mineralnych i mikroelementów, a także kwasy octowy, mlekowy i cytrynowy, cenne substancje balastowe, cały szereg fermentów i aminokwasów. zawiera także witaminę E , uważaną za jeden z najsilniejszych przeciwutleniaczy, neutralizujących szkodliwe działania wolnych rodników, które mogą być przyczyną przedwczesnego starzenia się , zaburzeń systemu immunologicznego, chorób sercowo-naczyniowych, zaćmy W wielu potrawach ocet jabłkowy używany jest jako dodatek do sałatek i dań mięsnych. Przyspiesza trawienie, pobudza wydzielanie soków żołądkowych i syntezę enzymów trawiennych, usuwa złogi i pomaga rozszczepiać tłuszcze, a w rezultacie przyczynia się do obniżenia wagi."

Gość Violeczka87
Jutro są pysznosci na obiadek:) Drugi dzień: WTOREK=> 1śniadanie -kawa z odrobiną mleka -1 rogal zbożowy 2sniadanie -pierś zkurczaka lub indyka -sałata z duzo octu 2-3 litry wody zródlanej filizanka herbaty z pokrzywy i herbaty oczyszczającej krew Obiad -jeden duzy ananas -1% jogurt (strasznie syconce:))

Dieta idiotyczna i wcale nie tak zdrowa. Mogłaś napisać w pierwszym poście, ze chodzi o ocet JABŁKOWY, bo jakiś kretyn czytając Ciebie gotów jeszcze polewać sałatę zwykłym octem i wyląduje w szpitalu,

Gość Violeczka87
dzisiaj stanełam na wadze - z 64.9 dzisiaj 64.2 oby tak dale huuuraa:)

Gość Violeczka87
Nikogo nie namawiam na dietke jak komuś nie pasi ja stosuje ocet (pisze ze jest do sałatek nie konkretnie zeby pisało jabłkowy)

Gość Violeczka87
stosuje też ćw 3 minutowe odchudzanie:)

Mojak koleżanka odchudzała się..Czym między innymi octem i co dostała efektu jojo... i teraz zamiast 55czy60kilo ma dwa razy więcej

Gość Violeczka87
to zależy od organizmu i od dietki moja siora teraz utrzymuje wage je normalnie ale sie nie objada:) nie namawiam na dietke tylko pisze jak mi idzie własnie wcinam 2 sniadanko:) zrobilam z piersi roladki (rozciełam piers natarłam czosnkiem posypałam majerankiem zwinełam w roladki podlałam bulionem z warzyw, dusiłam przez 25 minut) wyszły nawet git;)

Gość XDXDXDXDXDXDXDXDXDXXDXD
"je normalnie ale sie nie objada" hahaha, dobre, hahaha, czyli w wolnym tłumaczeniu: "nadal je 500 kcal i wmawia wszystkim dookoła, że to normalne"

Gość Violeczka87
dzisiaj sroda zaczyna się 3 dzień dietki dzisiaj waga spadła do 63.9kg:) Moje Menu: 1sniadanie: -kawa z odrobiną mleka, -2x kromki 2Sniadanie: -2 jaja na twardo, -puszka tunczyka bez oleju, -pekińska polana octem, -2x kromki, 1,5 wody 2x cherbata na trawienie, 3 min ćwiczeń odiad: -10dkg soczystej szynki wołowej(nie ma u nas w sklepie:() -2x pomidory mały ten obiad jak ja wyczymam do jutra;(

Gość Violeczka87
no i wytrzymalam wczoraj po obiadku :) 4 dzień diety no i waga stoi w miejscu 63.9:( teraz będzie najtrudniej bo stoi jak zaczarowana ale dam rady wytrzymam do końca:) czwartek sniadanie: -kawa z odrobina mleka -2 kromki chleba 2 sniadanie: -udko z kurczaka -pekinska polana octem obiad: -ziemniaczki z koperkiem -salatka z ogórka oczywiscie bez cukru soli może byc mala ilosc tłuszczu 1,5 wody 2x cherbatka na trawienie 3 min ćwiczen trzymajcie za mnie kciuki:)

Gość
ocet- ok ale JABLKOWY, spirytusowy to trucizna. ta dieta sie jakos nazywa? i ile trzeba na niej byc by schudnac 10 kilo?

Gość Violeczka87
dietka na przyspieszenie trawienia trzeba się wymęczyć 2 tyg potem przerwa tydzień je się normalnie ale bez obrzarstwa że az brzuch pęka:) potem kolejne 2 tyg i finito:) rzegnajcie kilosy:) bede pisać czy się mi uda:)

Gość Violeczka87
Piatek zaczełam 5 dzien diety dzisiaj waga troche spadła do 63.7kg Zauwazyłam że: -mam niechec do jedzenia, -po wypiciu 1,5 l wody nie chodze juz co 5 min do kibelka, -zbliża okres (co jest niefartem bo woda zatrzymuje się w organizmie i waga stoi w miejscu) -opsesja na punkcie wazenia (masakra) -jutro moge zjeśc moje kofane fryteczki z piekarnika i wszystko na co tylko będe miała ochote:) Piatek 12.03.2010: Sniadanie: -Kawa z odrobina mleka, -kromka chleb pełnoziarnisty, 2śniadaniw: -2 pomidory, -puszka tunczyka bez oleju, -pekinska polana octem, -kromka lub krajzerka. 1,5l wody 2x herbatka na trawienie 3 min cwiczen Obiad: -20deko szynki wolowej lub drobiowej -owoce, można zjesć tyle na ile ma się ochote (oprócz bananów)