Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peronela1981

czy wiecie ile obecnie zarabia nauczyciel stażysta?

Polecane posty

Gość Peronela1981

Gość Peronela1981
pytam konkretnie ,nie jestem zainteresowana opiniami na ten temat

Gość dfsdfdffdfds
1000

Gość Peronela1981
niemozliwe,tyle ja zarabialam w 2007 roku,a ze mam przerwe i chce wrocic interesuja mnie zarobki na teraz

Gość Peronela1981
dziekuje bardzo

Gość Peronela1981
Czyli około 1400 zł na reke:) No kurcze za 18 h to mało nie jest:)

Gość Peronela1981
Zarabiam około od 2300 do 2700 ,ale nie mam na nic czasu.Prace koncze po 18 ,w domu jestem o 19- nie chce tak zyc,kasa to chyba nie wszystko!

Gość Peronela1981
w miescie ,na Slasku,ale niestety ciezko jest znależc etat.a tak bym chciała do zawodu wrócic

Gość podszyw genialny
:classic_cool:

jak zdecydowałabyś się wrócić do szkoły to wcale nie jest tak kolorowo i doszła nam w tym roku dodatkowa godzina do przepracowania a w przyszłym roku planuja dwie i różnica 1000 czy 1300 zł to jest trochę kasy

a czego uczysz i jakiej szkole tzn podstawowej , gimnazjum czy liceum/

Gość Peronela1981
Olu ,rozumiem,ale pracuje teraz w swoim drugim zawodzie, poza domem jestem 12 h - i tak juz 3 lata,nie daje rady.Uczyłam niecały rok w gimnazjum,historii.A teraz od wrzesnia chce wrocic do szkoły.Daje korki z niemieckiego,wiec mysle,ze zle nie bedzie. A mam 28 lat to kiedy to zrobie,historia jest moja pasja.Moze mi poradzisz jak mam szukac pracy?

etatu w gimnazjum to raczej nie uzbierasz, ale wspominasz coś o niemieckiem, czy to Twój drugi Kierunek? Jesli tak to maże etat łączony trochę historii i trochę niemieckiego i byłoby dobrze w jednej szkole, ale realia są jakie są . NAjgorsze to jeszcze te staże , które musimy robić ba wiadomo, że kasa będzie większa.

Gość Peronela1981
ale zn iemieckiego mam miedzynarodowy egzamin, chciałabym uczyć w szkole sredniej.ALE co - mam chodzic od szkoły do szkoły?

Gość Peronela1981
nie,z niemieckiego mam egz miedzynaarodowy mnieszkałam w de.a chcialabym w szkole sredniej.mam chodzic od szkoły do szkoły z podaniami>

w mojej szkole wprawdzie wiejskiej nauczyciele pracuja i w 3 szkołach , aby etat uzbierać i nikt nie marudzi, bo jest wielu chętnych na ich miejsce. tak że nie ma co wybrzydzac bo nie zanosi się by było lepiej

Gość Mąż świetliczanki
Moja żona jest dyplomowana , pracuje w świetlicy szkolnej 26h na tydzień i 10 h na rok w domu i zarabia 2000zł. gdyby była mianowanym-1600zł. a kontraktowym 1300zł. Mieszkam w dużym mieście.

ja jestem świetliczanka i mianowana teraz mam zamiar złozyć teczkę na dyplomowanego i jestm przerażona ogromem pisaniny tak naprawdę nikomu nie potrzebnej

Gość Peronela1981
tak to jest w tej Poslce

Gość ejowhiu
Aa ja jestem anglistka i mam 12 h w szkole. Zaraiam 850 zl, reszta to korki. W sumie na miesciac z korkami to mam tak z 1600 zl jak dobrze idzie i nikt nie odwoluje korkow. Ogolnie bardzo ciezko o prace w szkole.. A dzisiaj spotkalam nauczycielke starsza stazem i mowi zebym szykowala sie na jakas podyplomowke bo z jednym kierunkiem w szkole to marne szanse zebym miala caly etat cale zycie.. Zamartwila mnie bardzo, bo nie wyobrazam sobie uczyc jakiejs przyrody, czy nauczania poczatkowego czy jeszcze czegos innego.. Moja pasja jest angielski i hiszpanski, a znowu na hiszpanski na studia nie ma sensu isc bo w szkole dzieci sie tego jezykanie ucza.. I co tu robic?

Gość a ja się dziwię
pracuję w oddziale przedszkolnym mam 22/3 tygodniowo i jestem stażystką, mam na rękę 1800. Chyba piszecie wszyscy z większych miast, bo ucząc na wsi nieźle się wychodzi :D