Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniaszka1982.06

test ciążowy

Polecane posty

Gość agniaszka1982.06

czy którąś z was oszukał test ciążowy, chodzi mi o to ze pokazał ciążę, a ciąży nie było? Zrobiłam test popołudniu i dopiero po około 5 minutach pojawiła się lekka kreseczka. Jestem 2 tygodnie po terminie okresu. Mam się już cieszyć, jak myślicie?

Gość DrMengele
Nie, zawsze mowi prawdę.

Gość kiiik
test jesli pokazuje ciąże to sie nie myli, ale w druga strone owszem, czasme test wychodzi neg gdy w moczu jest za malko hormonu ciążowego dlatego w takim przypadku jsli dalej nie ma @ warto zrobic test z krwi. Gratuluje Ci, robilas test w poludnie i druga kreska sie poakazala od razu! zrob jeszcze test z porannego moczu to bedzie ładnie wyraźna:)

Gość nananaannaanananaan
dwa tygodnie po terminie to chyba powinna być już mocna kreska. ja mialam bladą tydzien przed terminem a tydziedz po juz mocną.

Gość kiiik
to ty.. ale kazdy ma inaczej! ja 10 dni po terminie @ robiłam test raniutko i mialam słabą drugą kreske.. a ona robila popoludniu.. wiec nie szukaj na sile problemu

moja kreska była też slabiutka, ale to wszystko zależy od stężenia hormonow, najlepiej będzie jak pójdziesz do przychodni na test Beta hcg i szybciutko będziesz pewna wyniku, ale ja i tak jestem pozytywnej mysli, 3mam kciuki

Gość kiiik
.. nie ma innej opcji.. test sie nie myslil pokazujac pozytywny wynik popoludniu, zrobi go jeszcze z rana;)

Gość monissssssssia87
wiecie co powiedział ginekolog mojej koleżance,której wyszła lekka druga kreseczka? Ze tak się może dziać przed okresem. pierwszy raz w życiu coś takiego słyszałam. Chyba niezbyt kompetentny ten lekarz był. koleżanka oczywiście w ciąży była ;-)

Gość reee
mi dwa razy zdarzyło się, że test pokazał dwie kreski (druga bardzo słaba) a ciąży nie było....

Gość ankakakak
ja mialam mocna kreske po terminie a ten test mial pokazac wynik po 5 min czy wczesniej bo jak wczesniej a ty pozniej sprawdzalas jeszcze to moze byc falszywy wynik zrob test rano