Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała zakupoholiczka

Jak powinnam się ubierać by dobrze wyglądac???

Polecane posty

Gość mała zakupoholiczka

mam 170 cm wzrostu i waże 63 kg wiec nie jestem szczupła. Kompletnie nie wiem jak mam sie ubierac by zatuszowac to co niefajne a podkreslic atuty ( jesli jakies sie da u mnie znalezc :(

Gość mała zakupoholiczka
aha i mam 27 lat wiec odpada styl młodzieżowy

Gość mała zakupoholiczka
czy ktoś moze mi doradzić?

ważysz 63, ale jesteś wysoka,to nie widać tego chyba, nie?:) zakładaj dopasowane rzeczy, a nie np, krótkie bluzki spod których boczki widać

Gość mała zakupoholiczka
no własnie chyba widac bo dosc mam spory biust bo 80B i spora pupe nie nosze krótkich rzeczy i unikam biodrówek ale np nie wiem jaki fason dzinsów zakładac? modne sa te zwęzane nogawki ale dla mnie chyba nie bardzo? lubie luniki ale musza byc luzne bo jak beda obcisłe na biodrach to nie wyglada to chyba ciekawie?

Gość waga i wzrost
to jedno a sylwetka i proporcje ciała drugie jak ktoś ma ci powiedzieć nie widząc sylwetki?

Gość mała zakupoholiczka
sylwest mniej wiecej proporcjonalna czyli wszedzie duzo ciałka ;)

Gość mała zakupoholiczka
sylwetka miało byc

Gość Angeeeeel
Tez mam tyle lat co Ty i przeróżnie sie ubieram.W sumie zaley to od mojego humoru i sytuacji....w szafie mam dzinsy-rurki,z rozszerzanymi nogawkami i rzecz jasna biodrowki:) Kocham zakiety i duzo ich mam:) Ocztywiscie wszystkie sa bardzo dopasowane:) Damskie koszule dopasowane:) Topy:)

no właśnie tak wg mnie jak bedziesz zakładać rozszerzane jeansy to będziesz wyglądać bardziej grubo, rurki dopasowane, ale nie takie mega obcisłe :)

Gość mała zakupoholiczka
czyli takie zweżane?? a nie bede smiesznie wyglądała tyłek a tu dwa patyki?

Gość Angeeeeel
autorko...ja rurki nosze tlyko i wylacznie do kozakow bo tez mi sie wydaje,ze glupio to wyglada.....tylek i dwa patyki:P:P:P U innnych fajnie to wyglada ale ja sama siebie jakos nie widze :O

Gość mała zakupoholiczka
no własnie do kozaków to ok ale ja sie dziwnie czuje w kazdym fasonie dzinsów :( chyba jestem za gruba na te spodnie :(

Gość ejowhiu
Obcisle spodnie, do tego kozaki, dluzsza bluzka obcisla i troszke krotsza kortka. Moje kolezanki tak sie nosza i bardzo dobrze to wyglada. Powodzenia!

Gość Angeeeeel
Skoro nie widzisz sie w tyhc psodniach to nie kupoj i po problemie:P:P:P:P Opisz jak sie ubierasz:) I co chcesz zmienic w swojej garderobie?:)

Gość mała zakupoholiczka
no ok ale pora kozakowa sie juz konczy i co wtedy ??? mam dzinsy z big stara takie jasniejsze zwezane nogawki ale nie bardzo obcisłe i czuje sie w nich dobrze i drugie z wyzszym stanem i proste nogawki ale nosze do nich jedynie czarne bluzki ( lubie takie połączenia) ale chcialabym jakies fajne ciemniejsze dzinsy dobrac i nie moge nic znalezc na siebie:( jak zakładam tuniki to sie bardzo opinaja na biodrach a jak krotkie to znów brzuszek widac :( wiec jak tylko przyjdzie lato zakładam jakies rybaczki i tuniki ale takie lekko rozszerzane kolorowe albo spodnice w A chcialabym zmienic cos z tymi tunikami obcisłymi bo w zimie nie wiem jkaie swetry nosic i nie wiem jaki typ dzinsów sobie kupic zeby dobrze wygladac:(

Gość Angeeeeel
Kurcze....a co Ci mowia kolezanki? One doradza Ci:):):) Ja kiedys chodziam do sklepu w ktorym zawzse babka-sprzedawczyni- dobrze mi doradzala ale niestety juz nie ma tego sklepu:O Mam taki dluuugi golf i chciala bym go nosic do grubych trajstop i kozakow ale jakos nie moge sie przelamac...ten golf siega mi do uda.....

Gość mozna sie dowiedziec czy jestq
zamówiłam sobie przez net spodnie, myślałam, że będą proste a na mnie okazało się że rury, a ja mam takie krzywe nogi... ale są tak zajebiste, że kurwa pierdole, co ludzie powiedzą :) będę w nich chodzić!

Gość Angeeeeel
mozna sie dowiedziec czy jestq ja tez nie patreze sie co ludzie powiedza..czy dobrze czy zled w czyms wygladam....czasami mam ich w dupie, bo sa gusta i gusciki prawda?:P

Gość Angeeeeel
O matko i corko..sorki za literowki:P

Gość mozna sie dowiedziec czy jestq
Angeeeel 🖐️ oczywiście są pewne granice przyzwoitości, że tak powiem :P ale nie należy popadać ze skrajności w skrajność ani w żadne paranoje ;)

Gość Angeeeeel
mozna sie dowiedziec czy jestq -- tak jak piszesz:P

Gość mała zakupoholiczka
nie mam kolezanek co chodza ze mna na zakupy ;) mam jedna ale ona zawsze mówi ja tam nie znam sie ;)

Gość Angeeeeel
Ja lubie sama chodzic po sklepach,bazarze bo zrobie z 2 rundki nim cos kupie:P W sumie moja szafa przep[elniona jest ciuchami wiec juz nie chodze bo nie musze.....moze poszukasz w necie cos Ci sie podoba i pokazesz? To co pokazalam z bonprix podoba Ci sie????

Gość mała zakupoholiczka
z tego w miare moze byc ta bluzka niebieska z paskiem czarnym

Gość mała zakupoholiczka
podoba mi sie ten zestaw i mysle ze czułabym sie w nim ok ale boje sie przez net zamawiac :( http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm cat=1.10.371.1.18.1.&pr=37984

Gość mała zakupoholiczka
cos mi sie zle link skopiowal