Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agisia29

kobiety w ciazy mieszkajace w niemczech

Polecane posty

Gość agisia29
zona plocka jak jest z tymi cesarkami to ja nie wiem dokladnie bo ja bede rodzic naturalnie wiec nie bardzo sie tym interesowalam ale teraz po twoim pytaniu sama jestem ciekawa

Gość agisia29
mumbay witamy🌼

hej agisia-to widze,ze strach o bobaska nie jest ci obcy.ale tak jak piszesz-jak juz sie czuje ruchy to zycie ciazowe wyglada inaczej:) a te pierwsze kopniaczki sa super-takie delikatne,milo je wspominam.bo te pod koniec ciazy to-masakra.Maly mnie kopal jak szalony,zebra mi oszczedzil,ale za to moj prawy bok to mnie az do teraz boli jak pomysle o jego kopniaczkach:) a jak sie urodzil to az wierzyc mi sie nie chcialo-jak on mogl sie w moim brzuchu miescic.a jak jego nozki zobaczylam to bylo wszystko jasne,dlaczego mnie tak bolaly jego wygibasy:) barbara-pewnie znasz Guntersblum.moi tescie tam mieszkaja-no i my tam tez krociutko mieszkalismy. Moj maz zna ten fyrtel miedzy Mainz a Worms dobrze,bo sie tam wychowal:) Alzey to nie taka wioska:) w sobote prawdopodobnie jedziemy do tesciow-to ci pomacham:) a nie wiem czy mozna sobie wybrac w de cesarke.Jestem jednak pewna,ze to zalezy od lekarza. a tu to nie problem,wystarczy trafic na odpowiedniego gina i wystawi skierowanie na cesarke. kurcze-komp mi dzis siadl i jest dead.czekam az mi go m.zreparuje-tylko ciekawe kiedy brrrr

Witam z rana :)) Ja czuje sie dobrze , brzuch mnie troszke pobolewa, ale da sie przezyc ;)... Z tego co ja wiem to mozna sobie tu zrobic cesarke na zyczenie , Wasz wybor i szczerze powiedziawszy sama sie nad nia zastanawiam :))) ale do tego to mi jeszzce daleko ;))

TAk tuaj mozna sobie wybrac jak chcesz rodzic albo naturalnie albo cesarka. Ja niemaszkam niedaleko Alzey jakies 15km.Ja tylko tam pracuje hehe.Mieszkam na wiosce w Morschheim. pozdrawiam :)

Gość agisia29
no dziewczyny ja chyba dzisiaj przecholowalam ze sprzataniem teraz wszystko mnie boli ale kurcze takie gdzies mialam dzis natchnienie na porzadki wiec ide szykowac teraz cos dobrego do zjedzenia bo moj M zaraz wraca glodny z pracki zajrze pozniej

Gość agisia29
czy ktos tu jeszcze zaglada???

hej:) dlugo mnie nie bylo-cale 2 wo-ende u tesciow. i co slychac ciekawego?pustki sie tu widze porobily

Gość agisia29
ej gdzie sie podzialy wszystkie mamusie?????

Gość agiagii
hej dziewczyny, bulam tu dawno teraz wrocilam... ja mieszkam niedaleko mannheim w burstadt, mam 2 super synkow 2 latka i malenstwo 11tygodni, wlasnie wyszlam ze szpitala, bo maly dostal pseudokrup i tam wyladowalismy, teraz juz nie ma dusznosci na szczescie powodzenia dziewczynki w tym pieknym niemieckim kraju

Gość agisia29
agiagii cale szczescie ze juz wszystko ok z twoim synkiem u mnie 27 tydzien i okrony dzis upal wiec nic nie robie bo nie mam sily

Gość Mamiiii
barbara jestes ten sam rocznik co ja:) ja swoj 1 porod w de wspominam bardzo dobrze super opieka i zadnych kompikacji barbara mieszkasz kolo mannheim?? bywasz tu ja mieszkam w samym centrum mannheim termin porodu mam 11.11 a starszy synek ma 17 miesiecy

witam :) czy jeszcze tu ktos zaglada?Ja jestem w 17 tyg. jest to moja pierwsza ciaza i jestem z Hamburga.Jest ktos moze z Hamburga?;> pozdrowienia dla wszystkich mamusiek :)

darialamborghini witam cie ja nie jestem z hamburga ale mozemy pogadac ja jestem w 27 tygodniu

witaj agisia29 :)) a skad jestes z Niemiec?27 noo to 10 tygodni wiecej niz ja.I jak sie czujesz?Ja jak narazie dobrze chodz dokuczaja upaly :/ to Twoja pierwsza ciaza? gorace pozdrowienia z Hamburga :))

jestem z Bergisch Gladbach to niedaleko Kln mi tez dokuczaja upaly dzis jest jakas masakra nie ma czym oddychac czuje sie roznie raz lepiej raz gorzej zaczyna mi byc ciezko no i mam juz problemy z wykonywaniem roznych czynnosci ae co zrobic jakos trzeba wytrzymac

Witam :) Mamiiii do Manncheim mam jakoas godzine jazdy. Dawno sie nieodzywalam bo niemialam czasu. Bede miala dziewczynke :), ja juz od 2-3 tyg czuje ruchy dzieciatka :), napoczatku niebylam pewna co to jest.hehe to takie jest dziwne uczucie, ale bardzo mile.Moj Maz byl heppi jak pierwszy raz poczul jak mala kopnela :). ta goraczka dokucza bardzo , wczorja myslam ze padne , po nocach niemozna spac bo goraco.w nocy przeszla burza ale zawiele to niepomglo. a jak wy sie czujecie?

Barbara 1985 ja tez nie moglam spac u nie tez w nocy byla burza a dzis rano ani sladu po niej czuje sie okropnie mam zawroty glowy i omdlenia witaj w gronie dzieczynek ja tez podobno bede miec dziewczynke na 90%

Gość Hawa2000
czy na to forum nikt nie zaglada? szkoda, tyle ciezarnych polek mieszka w niemczech.

ja zagladam ale nikt juz nie pisze tutaj szkoda:( ja 16.10.2010 urodzilam sliczna coreczke

Gość Hawa2000
agisia gratuluje corki. jak ma na imie? ja jestem dopiero w 5 mc.

Gość Hawa2000
agisia jesli to forum juz sie nie rozkreci a ty bedziesz miala ochote to napisz mi na gg 12927967.

Hawa2000 moja to Nathalie jest kochana a ty gdzie mieszkasz i wiesz juz co bedziesz miec sorki za brak znakow interpunkcyjnych ale pisze jedna reka bo druga wlasnie karmie core

Gość Hawa2000
mieszkam kolo Mnster (west). jeszcze nie znam plci. w niemczech mieszkam juz ponad 13 lat. moj maz jest niemcem. mam 36 lat i oczekuje pierwszego dziecka.

Hawa2000 ja mieszkam tutaj dopiero rok moj facet jest pol niemcem pol polakiem,matka niemka a ojciec polak,ale przyjezdzalam tu juz od 3 lat dosc czesto az wkoncu sie zdecydowalam zostac choc bylo ciezko,pomalu sie oswajam ja mam 30 lat

Gość guesss
czy ktos tu zaglada?? Hallo mamusie??:)

Gość ja rowniez mieszkam w Niemczec
i jestem w 9.tygodniu ciazy.czy znajdzie sie ktos jeszcze?