Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vfvfdvfgv

co wam się w sobie podoba, a co byscie zmieniły?

Polecane posty

Gość vfvfdvfgv

mnie się podobają : proporcie twarzy ( duże oczy mały nas ,średnie usta , owal twarzy i delikatne rysy), długie rzęsy i paznokcie , długie włosy, długa szyja, dośc duży biust jak na moją wagę i jego kształt, płaski brzuch, ładna pupa proste zęby, dłonie i dlugie palce. a zmieniła bym : to co się tyczy cery naczynkowej (zyłke pod okiem ,którą ciagle maskuje, naczynia widoczne na ciele, nieliczne popękane naczynka, skkłonność do czerwieniania się, czasem widoczny ,,marmurek" na nogach) , początki cellulitu, stopy z krzywymi palcami ( halluksy niestety i płaskostopie o jest tego skutkiem), , chciałabym mieć dłuższe nogi ( niestety mam tylko 160) i szczuplejsze lłydki. Poza tym pelniejsze usta i inny kolor oczu ( mam taki nijaki ni to zielony niebieski czy szary), no i w gornej partii ciała chciałabym być troche pełniejsza( ręce itd. No i jakbym mieła trochę mniej pieprzyków, byłabym bardziej opalona no i wybielizla sobie zęby tak na fest to juz by było super i jeszcze może powiększyłabym usta ,ale nie wiem czy by mi pasowały

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować