Żona Naczelnego Chama Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 widział ktoś może mojego męża???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Naczelnego Chama Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 nikt nie widział ??? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chyba........ Napisano Marzec 8, 2010 kolejna, co nie ma chłopa w życiu i szuka szczęścia w wirtualnej rzeczywistości :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Naczelnego Chama Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 mam męża ... przecież pisze czyją jestem żoną :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
como tu quieras 0 Napisano Marzec 8, 2010 musi od Ciebie odpoczac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Naczelnego Chama Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 no ale ja go już dawno nie widziałam i mi sie przykrzy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może jest w agencji Napisano Marzec 8, 2010 towarzyskiej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chyba........ Napisano Marzec 8, 2010 kup veebrator :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Naczelnego Chama Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 a kysz !! gdzie w agencji ...dopiero mi przed ołtarzem obiecywał miłość i wierność tfu tfu ...odpukać :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Naczelnego Chama Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 ja chce swojego mężą a nie wibrator ...wibrator zje ze mną kolacje???? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr.Srom Napisano Marzec 8, 2010 agencja towarzyska to dobre miejsce na odreagowanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr.Srom Napisano Marzec 8, 2010 zaproś na kolacje innego meża :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość im jest Naczelny Cham Kafe Napisano Marzec 8, 2010 ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzn kim Napisano Marzec 8, 2010 :D :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Naczelnego Chama Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 jest moim mężem :) moim słoneczkiem :D ja chce swojego męża...pewnie zaraz sie pojawi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr.Srom Napisano Marzec 8, 2010 Naczelny Chłam Kafe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naczelny Cham Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 jaki, kurwa ołtarz ?? To niby ten stolik co gościu w sukience polewał i zakąszaliśmy czymś takim białym bez smaku ?? Znowum bez filmu wrócił do domu czy ki chuj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekoladki i w cipkę Napisano Marzec 8, 2010 żona zanim się pojawiłaś podrywałam Twojego męża, ale nie wiedziałam o Twoim istnieniu, więc przepraszam już nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nioe o to chodzilo kim Napisano Marzec 8, 2010 tzn jaki mial wczesniej nick? przed tym ktory ma teraz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Naczelnego Chama Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 mówiłam ci kochanie że tobie pić nie wolno :) masz problemy z pamięcią :) czekoladki i w cipkę - ok już :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poprzedni nick Chama Napisano Marzec 8, 2010 to Hernan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Naczelnego Chama Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 nie wiem ... nie pytałam o to męża ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poprzedni nick Chama Napisano Marzec 8, 2010 Żona,to Twoja fota ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie taki byl poprzedni Napisano Marzec 8, 2010 ale juz wiem, nie dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naczelny Cham Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 Kochana małżonko. Widzę, iż łańcuch którym raczyłem cię był przypiąć do zlewu kuchennego rozciągnął się był lub nie daj allah urwał i sięgłaś komputera. A mówiłem, zostaw go w spokoju.... Ale nie martw się, skarbie mój przyozdobiony na głowie torbą z mcDonalda. Twój ukochany już pędzi do domu niosąc ze sobą nowszy model łańcucha ze stopów tytanowo-wolframowych i spawarkę plazmową aby błąd który dzisiaj wystąpił nigdy więcej nie miał miejsca, i zlew oraz kuchnia już na stałe stały się królestwem twym. Howgh - jak powiedział pewien czerwonoskóry dżentelmen, który poczęstował mnie pod sklepem mezcalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Naczelnego Chama Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 no ba :D widzicie jaką ma laskę :D zazdrościć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Naczelnego Chama Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 mój drogi czekam na ciebie :) właśnie wyjęłam cudownie przypieczony boczek z piekarnika :) odgrzać ci zupy??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żona Chama Napisano Marzec 8, 2010 ale piekna jestes :D jak bedziesz w potrzebie,albo będziesz chciała zamiany czy odmiany,czy wogóle zmienic faceta - nie zapomnij o mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Naczelnego Chama Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 jestem wierna mojemu mężowi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naczelny Cham Kafe 0 Napisano Marzec 8, 2010 Kochanie, jakbyś była tak piękna jak na zdjęciu to z domu nawet do roboty bym nie wychodził ! A ty non-stop byś tylko sufit w sypialni i nie tylko oglądała ;). Ale niestety jeszcze dziś za mało wypiłem abyś była tak piękna jak to zdjęcie...więc odgrzej zupę, podaj mi kapcie i pilota i przynieś mi piwo kobieto ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach