Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nie cieza???

jasnobrazowe plamienia? POMOCY

Polecane posty

Gość chyba nie cieza???

mam problem! wspolzylam wczoraj a dzis zauwazylam na bieliznie jasnobrazowe plamy..Wiem, ze mam nadzerke bo rok temu pani ginekolog powiedziala mi i ze nie jest duza wiec narazie nie bedziemy jej leczyc..Osttani okres zaczal mi sie 25.02 a skonczyl 28. Wspolzylismy z prezerwatywa ale tez mielismy stosunke przerywany. Jak myslicie czy moglam zajsc w ciezke czy te jasnobrazowe plaminie to wina nadzerki( dodam ze dosc mocno wspolzyjemy, aha dodam ze czuje iiny zapach taki lekko nieprzyjemny z pochwy :). Do ginekologa wybieram sie pojutrze dzieki pozdrawiam

Gość chyba nie cieza???
pprosze doradzccie cosś

Gość chyba nie cieza???
A co jesli mialam dni plodne? moj chlopak twierdzi, ze wyjmowal w pore ale i tak sie boje...

Gość chyba nie cieza???
moze ktos jeszcze cos dordzi? bo juz nie wiem czy mam szybko leciec do ginekologa czy sie nie martwic

hej! właśnie wróciłam od ginekologa,bo też miałam podobne problemy i okazało się,że mam torbiele na jajnikach,które powodują zapalenie,a to z kolei daje upławy (też miałam brązowe z domieszką krwi). Dodam,że nic mnie nie bolało,więc nie spodziewałam się torbieli. Pozdrawiam i życzę zdrowia:)

nie martw sie bo sie zabezpieczylas. Co innego byloby gdzybyscie nie uzywali prezerwatywy... ale uzywaliscie i plus to ze przerywany... podczas przerywago wydziela plyn ktory ma plemniki i jest ich niewiele ale prezewatywa je zatrzymala... Mysle ze na 99,9% nie jestes a jak jestes to musialas miec naprawde wielllllkiego pecha! a prezerwatywa wam nie pekla??

Gość chyba nie cieza???
no wlasnie problem w tym, ze owszem uzywalismy ale bardziej stawiaismy na przerywany..dodam ze kochalismy ze 3 razy. mozliwe jest ze on mogl skonczyc we mnie a ja tego nie czulam?