Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asymptota daleka

Praca sprzątaczki lub sanitariuszki w szpitalu!

Polecane posty

Gość asymptota daleka

Czy przyjmą 19 letnią dziewczynę do takiej pracy? Ostatnio widziałam młodą sprzątaczkę, i wiele sanitariuszek w pobliskim szpitalu, ale ja jestem raczej drobna. Czy na sanitariuszkę trzeba zrobić jakiś kurs? Ile można zarobić sprzątając lub jako sanitariuszka?

Gość asymptota daleka
piszcie proszę

Gość Sanitariusz

Sanitariuszka w szpitalu w Lublinie( i to nie w kazdym szpitalu  ) zarabia na reke 1850 zl w tym sa noce i dni swiateczne Sa szpitale gdzie wysluga lat jest wliczana do zasadniczej pensji chociaz nie powinno tak byc bo zasadnicza brutto wynosi 2250zl i plus do tego wysluga lat ale niestety jest inaczej My jestesmy najnizszy personel i a pracujemy po 12 godz i to bardzo ciezko robimy wszystko nawet i ponad norme ale traktowani jestesmy jako najgorszy personel i nikt nie dba o to zeby ktos zainteresował sie takimi osobami tylko pisze sie o lekarzach i pielegniarkach a gdzie sa sanitariuszki ,salowe ktore ciezko pracuja????Moze znajdzie sie ktos i wreszcie zauwazy nasza ciężka prace i doceni to ze my tez pracujemy w służbie zdrowia!!