Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucyferka24

Czy kobieta może być tak zapracowana, że nie ma czasu na seks?

Polecane posty

Gość Lucyferka24

Jestem ciekawa Waszych opinii...

Gość a propo
Nie ma aż takiego zapracowania żeby nie było czasu na sex! To nie jest brak czasu ale ochoty.

Gość no i ....
Jasne, że może. Jeżeli do tego ma dzieci, prowadzenie domu bez niczyjej pomocy, to z czasem wszystkiego się odechce.

Gość tatatata
Jeżeli mówisz, że nie masz czasu na sex to współczuje Ci, że oszukujesz się bo na to zawsze znajdzie sie czas, a jeżeli nie masz ochoty to też Ci współczuje, że kariera bądz reszta ponad własne dobro i rozrywke.

Pierdzielisz bzdury. Na wszystko moze znalezc sie zawsze czas, ale kosztem czegos innego. A dlugosc godzin pracy nie ma nic wspolnego z kariera - u mnie nadgodziny w firmie to normalka, albo pracujesz, albo wylatujesz. Od pol roku szukam nowej pracy, ale na prace za 1000 zl mnie nie stac, wiec mecze sie dalej. Na szczescie z powodu kryzysu zagraniczni klienci przestali nam przysylac po 30 projektow dziennie, wiec w chwili obecnej nawet da sie zyc.

Gość brombrałam
Czas znaleźć to sie znajdzie, bo w końcu piętnaście minut się zawsze da wyczarować, a to już na byle jaki seks wystarczy. Pytanie tylko, czy się ma silę i ochotę. Oczywiscie można się położyć jak deska i dać sie posunąć do końca, ale chyba nie o to chodzi.

Gość zamienić coś za coś
ależ czas zawsze znaleźć można kosztem snu chociażby, zamiast wysypiać się całe cztery godziny w nocy, można spać tylko 3 godziny, a do tego zamiast tracić czas na spokojne siusianie można zwiększając ciśnienie zaoszczędzić nawet minutę, a z takich zaoszczędzonych minut zyskujemy tyyyyle czaaasu........ a znasz ten kawał o górniku? żona prosi sztygara aby dociążył męża praca na przodku, coby po powrocie do domu już mu się seksu nie chciało, coby ona odetchnęła w końcu wraca górnik do domu, ledwo zipie ze zmęczenia, żonaka szybko smaczny obiadek na stół rzuca dla niego, a on mówi....żonka , taki jestem zmęczony i bez sił że jeść nie będę tylko od razu za seks się bierzmy ale spokojnie, kobieta tak jak górnik, zdobędzie się na seks mimo największego zmęczenia, tyle że nazywa to poświęceniem i udaje orgazm, zagra demona seksu , a ma inne wyjście?