Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanek

Chce by sie spowrotem zakochała!

Polecane posty

Gość Zakochanek
19 i 27- wiem duza roznica ale mimo to rozumielismy sie na poczatku, teraz jak juz pisalem ona zaczyna widziec wady tego ze jest z mlodszym. Juz tyle razy klucilem sie z matka o to, obrazala sie i wyzywala mnie. Uwaza ze ma racje i do niczego sie nie przyznaje. Mowi ze to moja kobieta wciaz zmysla. Mamusinej spudnicy nie trzymam sie juz dluzszego czasu, mialem dosc burzliwe dziecinstwo i gdyby nie to ze nie stac mnie na wlasne lokum to juz dawno by mnie tu nie bylo. Czy to na prawde moze byc powode braku tego zauroczenia? Zniechecenie do tesciowej moze byc powodem zniechecenia sie do zwiazku? Przeciez caly czas jej bronie i pokazuje ze jestem po jej stronie a to co mowi moja mama mnie nie obchodzi, nie slucham jej i nigdy nie zgadzalem sie z tym co mowi.

Gość upppppppppppppppppppppp

Gość dzisiaj świeci słońce
z młodszym? To Ty masz 19 lat a ona 27??

Gość nie słuchaj
nie słuchaj tego co tu piszą. Tez ze swoim chłopakiem miałam podbnie po 10 czy 12 miesciacach bycia razem. Oboje zaczelismy dostrzegać w pewnym momencie swoje wady, pojawiły się watpliwosci ale przeczekalismy to i dzisiaj jestesmy juz ponad 2 lata razem. Wiadomo nie jest juz tak jakw pierwszych miesiach ale dalej sie kochamy, szanujemy i ufamy sobie. Nie dzwonimy i nie piszemy do siebie co chwile. I to ze dziewczyna nie odpisuje Ci to wcale nie znaczy ze Cie nie chce czy ze od razu ma innego. Ja tez nie odpisuje na wszytkie wiadomosci ani moj chłopak tez nie.

Gość Zakochanek
Porozmawialem z nia powaznie.Wiem juz o co chodzi i jak to naprawic. Dziekuje za wszystkie rady i zycze wam takiej milosci jaka ja do niej czuje z odwzajemnieniem. Pozdrawiam!

Gość hipihihpi cium
Cieszymy się z Tobą :) powodzenia Wam zyczymy :) :):):)