Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okolczykowana

Kolczyk w jęzorku !!

Polecane posty

Gość Okolczykowana

Dzisiaj byłam u przekłucia przez 3 godziny namiętnie pożerałam kostki lodu z rumianku tak jak mi to gościu zalecił. Ok... Nic się nie działo. Jako że dzisiaj dzień kobiet to zamówiliśmy sobie z tym moim pizze.., No i jeden kawałek zdąrzyłam zdjeść a ON 3 i to powoli... Ok... Potem jakieś tam całowanie bo nie bolał i mi zaczął pod wieczór puchnąć... :O Mówie jak paralita i muszę ukrywać przec starymi ten KOLEJNY kolczyk.. Narazie zwaliłam na kolczyk w brodzie, że niby inny kolczyk i mi tam z językiem coś stało.. ONi nie obeznani z piercingiem więc im wszystko idzie wcisnac... kiedy mi sie to umormuje !? i jaki kolczyk kupic jak juz mi puchnac nie bedzie i do wymiany pojde? 1 cm? więcej? mniej? i czuje jakbym gorączki zleksza dostała:P

Gość bez nicka i podszywów
będziesz miała 3 wymiany kolczyków w salonie noc chyba, że robiłaś w byle jakim ... a będzie cię bolało gdzieś koło miesiąca najgorszy 1 tydzień jest z reguły

Koleżanka która ma mówiła,żąe na noc najgorzej puchnie i boli. Raczej nic się nie dzieje,a wielkość kolczyka na pewno Ci doradzą.

Gość Anka....
to dziwne. ja mam kolczyk w jezyku od 4 lat... i praktycznie zadnych dolegliwosci nie mialam. jezyk byl troche napuchniety, ale nie odczuwalam tego za bardzo. stosowalam sie do zalecen i nie pilam goracego, nie jadlam np. pizzy i codziennie kilka rayz plukalam jame ustna plynem do plukania.... po miesiacu wymienilam sztyft na krotszy. Ale co organizm to inna reakcja... moze po prostu mialam szczescie :)

Mi się wydaje,że tą pizze mogłaś sobie odpuścić. Nawet jeśli zjadłaś tylko kawałek i język Cię nie bolała to nie warto ryzykować podrażnienia.