Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółw Sammy

Oceńcie proszę moje aukcje allegro. Pierwszy raz wystawiam. Ubranka 56/62 i inne

Polecane posty

Gość żółw Sammy

Witam Nie ukrywam, że celem tego wątku jest reklama, ale nie tylko. http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=409492 Pierwszy raz wystawiam, więc wasze opinie i komentarze będą dla mnie bardzo cenne ! Jeżeli uważacie, że coś wystawiłam za drogo, za tanio, a w aukcjach są błędy ( nie daj Boże ortograficzne ! ) - piszcie proszę. A może przy okazji coś się komuś spodoba ?

Jesli wystawiasz ciuszek za np 4zl a przesylka kosztuje 8zl, to nikt tego nie kupi, nie oplaca sie. Spakuj je w paczke i wystaw jako zestaw. Takie jest moje zdanie ;]

Gość pani doktorowa
dianka ehhh teorie... jesli wystawia ciuszek za 4 zł to niech on kosztuje 4zł, a jak komus szkoda na przesyłkę 8 to niech sobie dokupi na innych jej aukcjach jeszcze kilka rzeczy, wtedy przesyłka się "rozłoży" na tym to polega nie każdy potrzebuje paczki ciuchów

Gość pani doktorowa
ściema na maksa, to fakt, ale cóż każdy orze jak może;)

bardzo ładnie wygladają twoje aukcje - nie martw się A jak komuś za drogo z przesyłką to może kupi od razu 3-4 rzeczy :P

Gość troche drogo wychodzi
ja taki pajacyk next wystawilam razem z 5 innymi - nowe - za 10 zl. Aukcje ladne, ale przekonalam sie, ze to nie wystarczy. Ludzie lubia kupowac na lalkach, a juz w lalke nie chce mi sie inwestowac.

Gość cfvghj
[zgłoś do usunięcia] pani doktorowa dianka ehhh teorie... jesli wystawia ciuszek za 4 zł to niech on kosztuje 4zł, a jak komus szkoda na przesyłkę 8 to niech sobie dokupi na innych jej aukcjach jeszcze kilka rzeczy, wtedy przesyłka się "rozłoży" na tym to polega] zadko to na tym wlasnie polega :O w wiekszosci przypadkow polega to wlasnie na zarabianiu przez oplaty wysylkowe ;)

Gość ale jestes tempa
ja pierdole ,dlaczego wy wszyscy kupuejcie ubrania z anglii,szkoda wam kilka zlotych wiecej zeby w pl kupic? a potem sie chwalicie ze macie ubrania Georger- a te ubrania sa z Asdy ,to tak jakbyscie mieli ubrania z Biedornki....

Gość PL są słabej jakości
mam ubranka kupione w PL, po jednym dziecku nadają się tylko do wyrzucenia, a tak to bym mogła sprzedać, albo komuś oddać, albo mieć dla drugiego dziecka

Gość no dla mnie 50zl za to to duzo
jakies kolory takie slabe