Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollaea

Zdradza Czy nie?Pomóżcie!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość karollaea

Prosze o rade co mam zrobić, wczoraj wieczorem sprawdziłam telefon swojemu narzeczonemu tak jakoś coś mnie do tego pokusiło i sprawdzilam skrzynkę odbiorcza i wysyłane ale nic tam takiego nie zobaczyłam tylko smsy ode mnie lub do mnie wysyłane do rodziców jego itd . Pozniej weszłam z ciekawoscci w rejestr połączen a pozniej rejestr wiadomosci i zobaczyłam ze wysłał komuś ostatniego smsa pod jakiś numer ktorego nie mial zapisanego , nie dalo sie zobaczyc jaka to była wiadomosc ale był numer i o ktorej godzinie byl pisany sms , napisal godzine przed przyjazdem do mnie na ten numer.... Wklepalam do swojego telefonu ten numer i zadzwoniłam a w słuchawce zgłosiła sie jakas dziewczyna powiedziala Halo , słucham i sie rozłączyłam .. Nie wiem co mam robić.. On wykasowal smsa z wiadomosci wysyłanych i raporty doręczen ale chyba nie wiedzial o czyms takim jak rejestr wiadomosci ze mozna sprawdzic gdzie wysyłal ostatnie smsy i z tamtad nie wykasowal. Zrobilam awanture nie moglam sie powstrzymac , on zacząl sie tlumaczyc ze kolega mial jego telefon chwile bo musial zadzownic.I ze to on pewnie wysłał pod ten numer smsa. Ale sam najpierw mowil ze mial zadzwonic tylko gdzies na chwile , sprawdzilam polaczenia ale nie bylo tego numeru ani w wybieranych ani odebranych czy nieodebranych. Nie wiem co mam robic pomóżcie prosze , co mam zrobic w tej sytuacji ... Nie wierze w to co mowi bo wiem kiedy kreci a kiedy nie. zreszta bardzo sie zdenerwowal jak mu powiedzialam rzucil swoim telefonem o sciane i zaczął mnie szarpac.... Dzis myslalam aby spakowac sie i wyjechac na noc do innego miasta do kolezanki. Co mam zrobic...

Gość YTR..
Boże...ile Ty masz lat...??? TY najlepiej wiesz czy masz od niego odejsć,bo pewnie masz jakies przesłanki skoro sprawdzasz mu telefon...

Gość fragile22
myślę, że nie zdradza.. dlaczego? bo jesteś zbyt zaborcza żeby móc taki proceder uskuteczniac:)

Gość Mysle ze najprawdopodobniej
zdradza ale teraz sie juz nie dowiesz. Okazalo sie ze potrafi sie kryc a Ty zamiast uspic jego czujnosc wypaplalas wszystko jak kretynka

Gość chamowka
możliwe że zdradza... ale bez sensu się wygadałaś

Gość juunka
Kochana...jestes pewnie jeszcze bardzo młoda i spanikowałaś...ja ci powiem tak :czasem lepiej jest nie wiedzieć...ot co.

Gość karollaea
dzieki za opinie , własnie wszystko zostalo wyjasnione zadzwonil przy mnie do kolegi i na glosnomowiącym spytal czy wysyłal smsa wczoraj mowil ze wyslal smsa do kumpeli i nie dzwonil.. podal nawet pod jaki numer ... pytanie ile mam lat? 20

Gość Alez prosze :) a sprawdzalas
czy w tym czasie miedzy wasza rozmowa nie wyslal on smsa do kumpla tresci "kryj mnie"? :P Teraz juz zawsze bedziesz sie zastanawiac

Ja bym uwierzyła temu chłopakowi. A Ty chyba szukasz problemów i chcesz aby Cię zdradzał. Zostaw jego telefon, chyba każdy ma prawo do prywatności. Miło by Ci było jakby on zaczął sprawdzać Twój telefon?

Gość juunka
Kolega zawsze stanie po stronie kumpla...to oczywiste. a taki desperacki krok z jego strony mi dałby dużo do myślenia...winny sie tłumaczy, nie znacie tego przyslowia?