Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka_21

APARAT na zeby a reakcje znajomych

Polecane posty

Gość malutka_21

Mialam drobna wade zgryzu, juz wczesniej chcialam miec aparat, ale rodzice nie chcieli sie dolozyc, wiec w wakacje poszlam do pracy, potem na staz i jakos odlozylam i od niedawna mam aparat. To moze wydac sie smieszne, ale reakcje znajomych z uczelni sa glupie, ciagle slysze jakies docinki. Fakt, ze nie wygladam zbyt pieknie, ale to moja sprawa. Co Wy sadzicie? wydawaloby sie, ze studiuja ludzie na poziomie, a jednak tak nie jest.

Gość jaki tu problem
nie przejmuj się ludzie to głupawe małpki w swojej większości

Gość juunka
mieszkam za granicą, co druga osoba nosi tu aparat. Jest to tutaj tak powszechne ze na nikim nie robi wrażenia. Natomiast zacofanie w polsce jest porazające, ja osobiście uważam ,że aparat na zebach dodaje uroku i oryginalności. Zobaczysz miny kolegów za kilkanascie miesięcy gdy go zdejmiesz, napewno pożałują że w ogóle kiedykolwiek z ciebie kpili widząc Twój piękny uśmiech..powodzenia i odwagi!!!:)

Tez mnie to dziwi. Co w tym zlego, ze DBAM O SIEBIE i chce miec ladne zeby. Juz mi sie wszystkiego odechciewa

Gość juunka
po prostu nie myśl o tym co jest teraz...i nie ukrywaj tego że nosisz aparat, wręcz przeciwnie, szeroko się uśmiechaj i sama podchodź do tego z dystansem, za kilka miesięcy zdrowo się posmiejesz z tego, ze w ogóle się tym przejmowałaś:) głowa do góry

Gość fndfnjddggsed
No normalnie nie wierzę....Sorry, ale ten kraj i ludzi w nim są naprawdę porąbani skoro aparat na zęby budzi takie reakcje. Gdyby widzę osobę w aparacie na zębach, jakimkolwiek, to myślę po pierwsze, że dba o sieie i o swoje zdrowie, po drugie, że ma kase, po taki aparat, nawet najzwyklejszy metalowy, ale stały, to naprawdę droga impreza

Czasami tak jest, że dla urody trzeba trochę pocierpieć. A że w polsce jest zacofanie...