Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat moralny

Dylemat moralny

Polecane posty

Gość amaletta
do amaletta nie tobie dane oceniac ma przyjazn. ja tylko pisze, że nie chciałabym takiej przyjaciólki... gdyby ktos okłamał mnie "dla mojego dobra" , zwłaszcza na pytanie ZADANE WPROST uznałabym, że albo realizuje jakies swoje cele sprzeczne z moim interesem albo uważa mnie za infantylną idiotkę, za która trzeba mysleć bo sama tego nie potrafi. zarówno jadna jak i druga motywacja jest dla mnie niedopuszczalna w kategoriach "przyjaźń" A to, co ty i twoja kolezanka uważacie za przyjaźń to w końcu nie moja sprawa

Gość annaMARIA30
nie wiem czy zauwazylas.. ja przemilczalam jej pytanie. Nie powiedzialam: ja nic nie wiem, nie zdradza cie. Ciesze sie, ze w koncu zrozumialas.A poza tym zycie nie jest czarno-biale.

Gość amaletta
życie czarno-biale nie jest, ale zaufanie jest podstawa każdej glębszej relacji...

Gość annaMARIA30
wiesz...nie trudno komus zlamac jest serce i zrujnowac swiat..

Gość amaletta
zwłaszcza jak się go zdradza... w moim rozumieniu te twoja kolezankę zdradził nie tylko małzonek

ma dokad pojsc, to nie jest problem. On musialby sie wyniesc bo dom nalezy i nalezal do niej. Zal mi jej. Jedno z jej dzieci cos podejrzewa(to starsze), a raczej wie na pewno. Ale ja nie dalam po sobie poznac w rozmowie, ze cos wiem. Przekro mii jak na nia patrze, bo ona go kocha ponad zycie, a on potrafi potraktowac ja gorzej niz niewolnice...