Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madalinka Pralinka

chłopak przed oświadczynami :)

Polecane posty

Gość Madalinka Pralinka

Dziewczyny opowiedzcie jak zachowywali sie Wasi chłopacy przed tym ważnym dniem?? Ostatnio wydaje mi się, że mój zachowuje się jakoś inaczej, ciągle mi się przygląda, jest wyjatkowo kochany i mmmmmmm jest między nami naprawdę dobrze. Czuję się, jakbym znów sie w nim zakochała, motylki w brzuchu itp... A jesteśmy razem ponad 2,5 roku :).

Gość co za to postoi
hmm,nie obiecuje sobie zbyt wiele,chyba że masz jakieś konkretne przesłanki np.pytał jakie lubisz złoto... raczej zachowuja się tak jak zwykle

Gość juunka
może cie zdradza i dlatego jest taki kochany....:P

Gość Madalinka Pralinka
kilka miesięcy temu bylismy u jubilera mierzyc mi palca ;), ale od tej pory nie działo sie nic... teraz jest trochę inny... a co do zdrady - wieedzialam, że ktos takie cos napisze, ale akurrat o to jestem spokojna (tak, nazwijcie mnie naiwna i zaślepioną ;) )

Gość dompleuik
mój dopiero patrzył na mnie inaczej i był kochany po porodzie...ale szybko mu przeszłło.Przed oświadczynami zachowywał się zwyczajnie,nawet nie był podekscytowany,pomijam fakt że pierścionek dał mi w kuchni przy myciu garów,ŻAL. Pewnie ich to nie ekscytuje bo tak naprawdę robią to dla nas,nie dla siebie

Gość dompleuik
no,wiedziałam co się szykuje,bo pytał jakie kamienie lubię w biżuterii i sobie zapisał

Gość Madalinka Pralinka
:)