Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie mam siły

Ja juz nie mam siły kazdy facet mi mówi na moj widok

Polecane posty

Gość ja juz nie mam siły

"jeeeeeeeeeeeeeej jaka ty szczupła jestes jeszcz coś w ogóle":O:O Nie pisze o kobietach bo wiadomoze zazdrosne moga byc bo kolezanki mają po 80kg!Ale faceci mi to mówią!kazdy tak na mnie reguje.Wiem ze jestem chuda kg przy165cm!!Ale co ja mam na to poradzic jak jestem taka od dziecka:O

Gość ja juz nie mam siły
44kg przy 165cm

Gość żenada jaka to
spadaj z kolejnym topikiem tęskniącym za rozumem. Już się czytać tych pierdoł nie chce. Skąd wy się bierzecie głupki jedne?

Gość ja juz nie mam siły
albo mówią "te laska matka cie chyba z procy karmiła" ,już o koleżankach nie wspomne, zazdrosne brzydule, nic nie poradzę że jestem taka ładna , mam to w genach

Gość ja juz nie mam siły
kurwaaa jakim kolejnym topikiem pierwszy raz go zakładami naprawde mam problem.Gdyby to mówily laski to był olala ale mi to mówią mezczyzni:Owiec napewno sie niedowartosciowywuje na forum:O

Gość ja juz nie mam siły
"żenada jaka to"uwazasz czubku ze sie chwale no kg w wieku 2 lat to faktycznie powod to radosci debilko:O

Gość lalaaaaaaaaaaaa
no to musisz przytyć. jedz powiedzmy 2 posiłki wiecej niż jesz ,a przytyjesz. i dużo pij. Jak ktos chce schudnać to pije mało. woda stanowi 80 % masy ciała więc masa cieła to wbrew pozorom nie tylko tluszcz. Np dlatego niektórzy tyją po tabletkach anty ,że zatrzymują wodę w org

Gość lalaaaaaaaaaaaa
mam w tej sprawie pewne doswiadczenie bo kiedys sama męczyłam sie zeby przytyć. Po drugie ćwicz to rozwiną Ci sie mięśnie, jedz dużo miesa, owoców,, twarogu itd

Gość żenada jaka to
a to za grube, a to za chuda za chuda? żryj więcej i nie nudź za gruba? żryj mniej i nie nudź przestańcie wreszcie przytruwać leczcie się na głowy i leczcie się z tych waszych anoreksji i bulimii i wreszcie dajcie se siana z waszymi bzdurnymi problemami, wynikającymi z próżności i głupoty!

Niektórzy nie są po prostu w stanie utyć i ty tego nie zmienisz. Tylko nie zacznij tryskać jadem na lewo i prawo... przyjmuj to z godnością

Gość lalaaaaaaaaaaaa
a póki co to ubieraj bluzeczki z koronkami ,albo połyskujące to optycznie Cie pogrubią. Ubieraj obcisłe spodnie rurki. Wbrew pozorom osoby chude wcale dobrze nie wygladają w szerokich ,workowatych ciuchach bo w nich ,,giną".

Gość żenada jaka to
i w oglóle czy najważniejsze jest co każdy facet ci mowi facetów na świecie wielu i jeden lubi to a drugi tamto więc i na twoją chudą dupę znajdzie się amator a dupsko, jakie by nie było kościste, masz tylko jedno więc spoko o te rzeczy!

Gość lalaaaaaaaaaaaa
Tiramisu25 bzdury gadasz kiedyś byłam baardzo chuda ,a teraz jestem zdowo szczupla wlasnie dzieki wlasnemu uporowi

Gość wwrrr
A co Ty myślisz, że mężczyźni Ci nie zazdroszczą? Wszyscy Ci zazdroszczą, dlatego tak mówią.

Gość lalaaaaaaaaaaaa
i są tez leki na przytycie (musiałabyś pójsć do lekarza) w ostateczności ,ja ich nie brałam ,ale brala je moja ciocia ,która przytyła po nich z 10 kg

Gość www.tnij.org/nokautprezent
chuda znaczy zdrowa,otyłośc powoduje liczne choroby:)

Gość ja juz nie mam siły
jakie rto są leki na przytycie??ja jestem osoba naerwową i mam stresujacy tryb zycia prace studia wiec przez to jestem chuda i tego nie zmienie:(

Gość MotylekMalutkiiiiiiiiiiiiiiii
a ja waze tyle samo i mam taki sam wzrost i faceci mnie pytaja co robie ze mam tak szczupła figure i to z pewnoscią komplement bo urodziłam 3 dzieci ;) ja tam chciałabym przytyc ale niestety taka moja natura i lubie siebie ;)

Gość ojej ojej
faceci pytają o to faceci pytają o tamto czy wy baby wszystkie jesteście takie ograniczone?

Gość lalaaaaaaaaaaaa
po te leki do lekarza musialabys iść jesli stwierdzi ,że jest taka potrzeba to Ci przepisze, ale myslę ,że to ostatecznośc

Gość ja juz nie mam siły
ale ja juz prosiłam lekarzy o leki i zaden dac mi nie chce:O

Gość ojej ojej
i w ogóle czy nie ma rzeczy ciekawszych na świecie niż zastanawianie się czy wasza dupa może się podobać facetom? rzygać się chce od takich topików niby cos tam studiujecie, coś chcecie sobą reprezentować a sprowadzacie sie do poziomu dupy, która ma się podobać facetom przestańcie już zakładać te głupie topiki, bo jest wrażenia, że baba to najgłupsze stworzenie na świecie, które od rana do wieczora stara się wygłówkować co się podoba facetom to jest ŻENADA na całego!

Gość ja juz nie mam siły
Oczywiscie ze to wazne bo to jak odbieraja nas ludzie świadczy o naszym samopoczuciu!!Włąsnej wartosci itp.Wszyscyjestesmy prózni po co w takim razie łądnie sie ubierac malować.Mase firm kosmetycznych podbiło rynek dlaczego??Wałsnie dl;atego ze taka jest natura człowieka nikt nie chce sie wyrózniac negatywnie.Ani gruboscia ani chudoscią.Mnie na roku jak ktos nie zna mojego imienia to wszyscy po chudosci kojarzą."ta chuda z drugiej grupy"

Gość lalaaaaaaaaaaaa
ojej ojej każda chce sie podobać i nie widzę w tym nic dziwnego i nie ma to nic wspólnego z inteligencją . jest to zupełnie normalne ,że każdy chce wygladac jak najlepiej

Gość lalaaaaaaaaaaaa
a powiedz tak szczerze jesz regularnie posiłki? Ile tych posiłków jest? jesz zdrowe produkty ,które zawierają bialko , witaminy? pijesz conajmniej 2 litry dziennie? uprawiasz jakiś sport regularnie? Jeśli nie to najpierw to zrob zobaczysz roznicę. I jedz wiecej. powinnas jesć conajmniej 2 tys kcal dziennie ,a jeśli tyle jesz to 2,5 tys

Gość ja juz nie mam siły
jeżdze konnno.Jadam niezdrowo pizzerie, mac donald..kocham takie nizdrowe jedzenie i wiecznie tak jadam codzienie

Gość ja juz nie mam siły
no wąłsnie tyle kalori to ja nie jem.Bo ja zjem w macdonaldzie..Bigmaca chisa i cole to juz cały dzien nic nie moge zjesc nawet kolacji