Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie mam siły

Ja juz nie mam siły kazdy facet mi mówi na moj widok

Polecane posty

Gość ja juz nie mam siły
cheese

Gość lalaaaaaaaaaaaa
zapychanie sie pustymi kaloriami nic nie da. Jedz dużo bialka przede wszystkim. I chodź na silownie żeby nabrać mięśni wtedy od razu wydasz się grubasza. widzialaś jakie ramiona maja plywaczki albo tancerki nogi np? bo maja mieśnie

Gość ja juz nie mam siły
widziałam a ja mam dwa patyki..Najgorsze ze wcale nie ma mięśni i każdy wysiłek fizyczny mnie męczy.Zacznę od basenu regularnie..bo lubię pływać. Tak takie jestesmy głupie.Tylko ze jak ktos tu wklej zdjecie swojej sylwetki to zaraz najeżdżacie wszyscy...ta za chuda,ta za gruba...i kazdej niedoskonałosci nawet najmniejszej sie dopaatrzycie:O

Gość na dworze
taaa, jasneee, masz tak zryty mozg, ze myslisz, ze szkielotory sa seksi i kazda baba ci zazdrosci:D

Gość lalaaaaaaaaaaaa
no wlaśnie spróbuj więc przeliczac kcal żeby było co najmniej 2 tys. I jedz koniecznie sniadanie , obiad i kolację i jeszcze 2 małe posiłki typu drugie sniadanie podwieczorek

Gość lalaaaaaaaaaaaa
to nic ,że meczy. Na początku bedzie meczył potem coraz mniej. Basen jest dobry ,ale siłownia też tam są specjalne urzadzenia do trenowania wybranych partii mięśni w końcu. Nie wszystko musi byc przyjemne ;)

Gość ja juz nie mam siły
" na dworze" A wiec juz rozumiem to zdanie was zaboloało:)I sta atak na moją osobę.Uraziłam osoby z nadwagą.Uważam że nie są seksi dlatego chce coś ztym zrobić.A nie wmawiam sobie tak jak grubaski,że "wiecej ciała do kochanioa zeby mi była łatwiej przetrwać"KAzde odstępstwa od normy są złe w kazdą stronę:O Ale i tak wole być chuda niż ważyć z 80kg..

Gość ja juz nie mam siły
na siłowni byłam raz i niestetetety ale własciciel jej mnie wyśmiał nic nie miałąm silły zrobić i męczyłam sie strasznie tylko na rowerku siedziałam.Eh ale walić to pójdę jeszcze raz najwyżej sie pośmieją i zapatrze sie wodżywki białkowe gainera.Dobry pomysl z odżywkami?

Gość lalaaaaaaaaaaaa
idź na inną silownie . a niech się śmieją to obowiązek trenera żeby Ci powiedzial jak masz ćwiczyc itd . trafil Ci się jakiś dupek..

Gość na dworze
No tak, dla ciebie istnieja tylko chude i grubaski, nic po srodku:D Kotek, to ty mozesz zajebiscie zazdroscic szczuplym kobietom o kobiecych ksztaltach, bo wlasnie takie mezczyzni kochaja:D

Gość lalaaaaaaaaaaaa
ale za to jak nabierzesz formy i mieśni to już nikt sie nie bedzie smiał :)

Gość lalaaaaaaaaaaaa
na dworze ty jakis ograniczony jesteś. przecież ona mówi ,że chce to zmienić i wcale sie idealna nie czuje. Nie uczyli cie ze zrozumieniem czytać?

Gość gość...
pusta baba

Gość ja juz nie mam siły
na dworze skarbie nie byłoby w tobie tyle jadu i agresji gdybyś była typem pośrednim:)Twoja reakcje wskazuje jednoznacznie że jesteś tęgawa. Stąd atak na mnie.I te uwagi kąśliwe

Gość ja juz nie mam siły
Tak właśnie zrobie!!!Zamóiłam odżywki gainera i dzis zapisze sie na siłe wykupie katrnet mam siłownie pod samym domem:)Bo nie chodzi mi by niezdrwo sie roztyc i zaopatrzyć w tluszcz ale wlasnie tkankę mieśniową

Gość a jak z cyckami masz?
bo ja jestem chuda i w sumie by mi to nie przeszkadzało gdyby nie cycki których mi brak;-)

Gość na dworze
jakiej agresji?:D Rozsmieszylas mnie po prostu stwierdzeniem, ze wszystkie kobiety zazdroszcza ci bycia szkieletem, a naprawde musisz tragicznie wygladac skoro kazdy facet ci to mowi. Ale ok, wierz sobie, ze szczuple laski z swietnymi figurami tak naprawde marza o bezksztaltnych sylwetkach, bez talii, bioder i cyckow, trzeba sobie jakos poprawic samopoczucie:D🖐️

Gość ja juz nie mam siły
No właśnie jak ta taka chudą sylwetkę to mam.I wcale niefajnie to wygląda bo jakoś taks sztucznie jakby sylikony..tu żebra wystające wąska klatka piersiowa a tu spory biust.Przez co sylwetka sie zniekształca.PRzy tej masie ciała powinny byc one mniejsze

Gość ja juz nie mam siły
wyłąpalas jednoz danie na poczatku wątku gdzie napisałam ze zdaniem 80 kg kolezanek na mój temat bym si enie przejmowała..Ale gdy mówi mi to chłopak to widze ze mam problem.To zdanie cie rozwścieczyło,bo widac nalezysz do tych 80kg...Normalna laska by tak jak ty nie zearagowała

Gość ja juz nie mam siły
na dworze....i tak sie skłąda że przy całej chudosci mam talie i cycki akurat:Orece i nogi tylko są dramatem:O

Gość rghjm
0/10

Gość porbana222
To nie słuchaj facetów, albo im coś odpowiedz równie mądrego np: ''Ja zawsze mogę prztyć, ale ty już nie zmądrzejesz" i nie zawracaj sobie głowy takimi pierdołami. Nie masz większych problemów dziewczyno? Ale ja myślę, że ci się to podoba i stąd tyle hałasu o nic.

Gość ja juz nie mam siły
Nie uwierze że moze ktos byc zadowolony zsiebie i ze swojego wyglądu jezeli inni odbierają go inaczej. ja naprzykłąd słysze "boże jakie ty masz ręce" "jesz coś w ogóle""jaka jest dolna granica śmierci przez wagę,ile kg ci jeszcze zostało"Jak ukrywam nogi i rece jest ok...ale wystarczy ze spotkano mnie na basenie gdzie było je widac albo mieliscy zajecia sportowe...To nei są komplementy...wiec jak mis ie moze podobać:O

Gość ja juz nie mam siły
tak samo jak nie uwierzę ze osoba warząca z 80kg może kochać siebie:O Bardziej to sobie wmawia

Gość ja juz nie mam siły
ważąca (Ż;-))

Gość następna głupawa dziewoja
z głupawymi problemami jak grzyby po deszczu to tatałajstwo się mnoży

jak ci tematy nie pasują to sobie Dostojewskiego poczytaj!!:O Bedzie ambitniej.Dla Ciebie głupi bo nie Twój problem.Kazdy ma swoje i dla niego one są istotne to forum kobiece a nie naukowe.A tematy typu "on pije""on mnie uderzył"on mnie olewa co robić...odeisć"mają sens A moze takie "jak go zdobyć"Albo "nie napisał esmeesa" Wszystkie tematu tu to problemy ludzi i mają swój charakter.Wiec wypierdalaj na forum dla naukowców jak Ci nie pasuje:O