Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradźcie

chłopak i jego matka

Polecane posty

Gość doradźcie

Doradźcie mi proszę. podoba mi sie pewien chłopak. jest tylko jeden szkopuł. on ma tylko mame, która sie nie wiąże z nikim bo chce się nim opiekować. Mam wrażenie że ma bardzo duży wpływ na niego, on wiele jej zawdzięcza. Według mnie ona chce zanadto kontrolowac jego zycie... jest poza tym nerwowa i jak zrobi sie coś nie po jej myśli to sie obraża i złości...pakować się w coś takiego, gdy widzę że ona może nim kierować?

Hmm... znam podobna sytuację, gdzie matka jest strasznie za synem. Bo martwi się że zostanie sama, że dziewczyna odbierze mu syna, a tak wcale nie musi być. Każdy ma prawo do szczęścia. I ten chłopak kiedyś poznał dziewczynę, i gdy on przyprowadził ją do domu, jego mama nie była zadowolona, ale ta dziewczyna nie poddawała się i próbowała nawiązać z nią kontakt i udało jej się. Jak przyszła to zawsze rozmawiała z nią, pomagała jej i jakoś matka przekonała się do niej. ;-) trzeba jej uświadomić że sama nie zostanie, nawet jeśli w przyszłości jej syn się wyprowadzi i będzie miał swoje życie. To i tak będzie swoją matkę odwiedzał.

Gość fghfhfg
mini madra ta dziewczyna a to zadkosc