Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZOKKKKKKKK

TO JEST NIE DO POMYŚLENIA... JAK TAK MOŻNA...

Polecane posty

Gość SZOKKKKKKKK

Słuchajcie, spojrzałam przez okno... prawie pod moim blokiem stoją dwie karetki, widzę że kogoś próbują ratować ale nie udało się... "zapakowali" zmarłą osobe w czarny wór. Karetki odjechały po przyjeździe policji. Była tam młoda dziewczyna (tak na oko koło 20-23 lat) - wnioskuje, że bliska osoba, osoby zmarłem. Policja odjechała zostawiając tą młodą dziewczyne ze zwłokami na środku ulicy!!!!!!!!!!!!!!!! KURWA TO JUZ JEST PRZESADA!!!!!!!!!!!!!!!!! Stoi ta dziewczyna sama obok tych zwłok i czeka. Jak tak mozna?!

Gość filicylek
prowokacja denna że SZOOKKKK

Gość SZOKKKKKKKK
Żadna prowokacja!!!!!!!!!!!!! Nie jestem zdesperowana, żeby prowokacje sobie wymyślać!!!!!!!!!!!! Po prostu jestem w szoku, jak tak można? To jest nie do pomyślenia. Widzę, że ktoś dał tej dziewczynie kurtę, żeby się okryła.... Kurwa no ja sama nie moge w to uwierzyc jak mogli ją tak zostawić

Gość SZOKKKKKKKK
Przyjechał karawan... ale daje słowa, że przynajmniej 20-30 min ta biedna dziewczyna stała sama przy tych zwłokach... no szok. Kurwa takie rzeczy to chyba trzeba gdzies zgłosic... przeciez tak nei mozna