Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefra123

Starania o dzidzie - OD DZIŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Nefra123

Witam, Zapraszam wszystkie kobietki, które tak jak ja od dziś rozpoczynają starania o dzidzie. Szukam przede wszystkim koleżanek z Krakowa i okolic. Pozdrawiam

a mnie tkaie starania smeisza, moja kolezanka co rusz mierzy tem kontroluje sluz a pozem wola chlopa i kaze sie kochac, w tym nie ma nic z milosic, spontanicznosci tylko kopulacja w celu potomsta, ciesze sie ze moje dzieci powstaly spontanicznie a nie tak planowanie jak u znajomych

a ja staram sie z mezem o dzidzie juz jakies 5 miesiecy i bede to robila nadal CHetnie sie przylacze,chociaz nie jestem z okolic Krakowa:)

Gość zwyczajnaniezwyczajna
diewcyny nie warto sie starać... Ja sie starałam pół roku i nic. Liczyłam,mierzyłam, kochałam sie co 2 dzień tak jak kazał lekarz choć wcale nie sprawiało mi to przyjemności i nic i nic i nic... W styczniu sobie odpuściłam bo zawsze mówiłam ze nie chce urodzić dziecka w zimie, ale jeszcze starałam sie wiedzieć kiedy mam dni płodne itd... w lutym odpuściłam ju zupełnie...Kochaliśmy sie może 2 razy zaraz po miesiączce a później już nie. A bo to delegacja,a bo jakiś wyjazd, a bo goście, imprezy itd...a później totalnie nie miałam ochoty...bo znów sie zbliżał okres.bolały mnie piersi, brzuch itd... A tu kilka dni temu test i pozytywny!!!!!!!!!!! Ciesze sie strasznie nawet z tego że urodze w listopadzie. Także luz,luz i jeszcze raz luz.

Gość Nefra123
Gratujluję dwóch kreseczek!!! Listopad jest super!!! Ja chcę urodzic w grudniu i dlatego zaczynam starania od marca. Narazie @ więc jeszcz musze odczekać kilka dni i do dzieła :)

zwyczajnaniezwyczajna masz racje na luzie jest najlepiej,ale starac sie trzeba GRATULUJE szczescie i dwoch kreseczek:)

Nefra123 trzymam mocno kciuki za WAs!!! zeby Ten cykl byl owocny i zebys urodzila w grudniu:) informuj jak Ci ida starania:)

Gość ile masz lat?
Mam nadzieję, że Ci się uda, ale nie zakładaj jednak ze musisz urodzić w grudniu bo jeśli się chce zajść w ciążę to zazwyczaj jest to dosyć skomplikowane.

Gość Nefra123
Wiem, że zazwyczaj jest bardziej skomplikowane jezeli chce sie zajsc w ciaze w danym cyklu, tak mialam w grudniu. Straszni chcieliśmy żeby to bylo to, ale okazalo się ze zaplodnione jajeczko obumarlo i dostalam opoźniony o dwa tygonie okres. Mam nadzieje, że tym razem się uda i wszystko będzie ok. Mam nadzieje ze bedziemy się dzielnie wspierać! Powodzenia kobietki

ja w tym miesiacu mialam to samo jajeczko obumarlo i @ przyszla 2 tygodnie pozniej.na dodatek mam policystyczne jajniki co jeszcze bardziej nam utrudnia starania.podejscie na luzie jest wazne starajcie sie nie myslac,ze musi sie udac:)

Czesc dziewczyny:) Staram się z mężem o maleństwo od stycznia. W marcu byłam u ginex'a - wszystko ze mną ok mam przodopochylona maciczkę co oznacza ze po stosunku mam przyjąć pozycję kolanowo-łokciową zeby plemniczki sobie dobrze spływały. Oraz biorę folik. W kwietniu mialam dostać okres spóźnił mi się 6 dni robiłam test wyszedł negatywny;( dostałam miesiączkę dopiero kilka godz temu wiec ciaglę mam nadzieję, że spoźniający sie okres, jednodniowe wymioty i biegunka to moja ciąża a okres okaże się plamieniem:) Oto moja historia:) Pozdrawiam

Travel trzymam kciuki zeby sie okazalo,ze to ciaza :):) dzisiaj mija 48d od mojej ostatniej @ i wiem ze spoznia sie nie dlatego, ze jestem w ciazy ale z jakiegos innego powodu:( moja gina kazala mi czekac wiec czekam z niecierpliwoscia.my o dzidzie staramy sie mniej wiecej od listopada. Travet masz juz dzieci czy to bedzie dopiero pierwsze i ile masz latek jesli moge wiedziec?

Gość plemniczki, maciczka
o kurwa :O

Gość smerfetkamałaa
a do mnie ma dzisiaj przyjść ta cholera @ i cos czuję że lada moment będzie i znowu popłyną łzy...:(

Gość Czołgista
Plemniczki, jajeczko, kreseczki :D Brakuje jeszcze fasolki i temperaturki.

Gość smerfetkamałaa
staraliśmy się rok bez rezultatów później była przerwa bo widocznie to nie był najlepszy czas wzięliśmy ślub i teraz znowu od nowa wszystko... (wiadomo w międzyczasie zdarzało się dużo sytuacji "podbramkowych" ale niestety @ zawsze się zjawiał jak w zegarku.)

Gość Czołgista
Masz bezplodnego ogiera, slepakami strzela to jak ma ustrzelic.

a moje starania wygladaly tak,ze obliczylam sobie dzien owulacji,wczesniej 4 dni wstrzemiezliwosci i jest synek:)