Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka20

Kiedy zaręczyny? :)

Polecane posty

Gość agatka20
O rany :P spokojnie. Ja nie mówię przecież, że już się zaręczyliśmy. On wspominał, że w przyszłym roku. A ślub pewnie na 2013/2014 ludzie błagam nie krytykujcie nas aż tak bardzo :) przecież nie mamy gromadki dzieci! :) Słoneczko świeci, jest miło i przyjemnie, a prawie wszyscy zachowują się tak strasznie agresywnie :P

to ja powiem inaczej. Nikt Ci nie powie, co masz zrobić, ponieważ... .. .. .. ... .... Ty masz już w tej swojej młodej główce urojone, że na zaręczyny już jest czas, bo kochacie się nad życie i w ogóle wszystko jest słodziutko i milutko, i za nic nie zmienisz zdania nawet jak ktoś przedstawi Ci racjonalne argumenty. Więc za zupełnie pozbawione sensu uważam pytanie o to na forum, bo Ty i tak zrobisz to, co zaplanowałaś.

Gość agatka20
Pewnie i tak :) ale to pewnie dlatego, że nie widzę przeszkód w zaręczaniu się po dwóch latach znajomości ;) Na studiach mam koleżanki, które już mają ślub zaplanowany, więc nie jest z nami aż tak źle ;)

Gość ceeeeeeedddddddddddd
popieram Junka , dobrze napisane

Gość do Agatki
Agatko, ja mam 21 lat i zaręczałam się w zeszłym roku w sierpniu... w chwili obecnej mamy ustaloną datę ślubu i się pobieramy w 2011 . Ja bede mieć 22 , a moj narezczony 27 lat ;) oboje pracujemy i wesele rownież wyprawiamy zawłasne pieniądze, ja jeszcze studiuję... ale wiem, że wszystko uda mi się pogodzić ze sobą. Robcie tak jak Wam podpowiada serce i masz rację, że zaręczyny nie oznacza natychmiastowego zamązpójścia. To właśnie ten czas, kiedy należy się przygotować do małżeństwa i przemyśleć wszystko. Pozdrawiam :)