Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graco?

Wózek wielofunkcyjny Graco

Polecane posty

Gość Ja w sumie też ale wolałabym
mama_dzidka i oni wysłali ci zamówienie do Polski, czy do tej rodziny w USA i dopiero ta rodzina przesłała tobie? Jak to rozwiązaliście?

z tą wielkością to chyba subiektywnie. dopiero wózki, które mają osobno wpinaną gondolę zajmują dużo miejsca, sam stelaż to jeszcze nie wózek. a graco jest ok. ok. 10 mies. kupiliśmy tez drugi wózek - właśnie specjalnie do samochodu Lira 4

mama dzidka ten, ktory ty posiadasz ma moja sasiadka,duzo gorzej sie prowadzi ,jest mniej zwrotny,byc moze dlatego ciezko bylo ci nim manewrowac po przeprowadce. a co do wielkosci wozka po zlozeniu,wiadomym jest ze nie jest to parasolka,ale nie przesadzajmy,wcale tak duzo miejsca nie zajmuje,bardzo latwo sie sklada,mozna to zrobic jedna reka;)

ja nie twierdzę, że się ciężko prowadzi, tylko nie jest taki "miękki" jak wózki na paskach czy amortyzatorach i jednak wertepy trochę czuć :)

do jeżdżenia po mieście /=chodnikach, kostkach, asfalcie/ jest przejedyny. pamiętam jak w parku spotykałyśmy się w kilka mam z wózkami. ja pchałam sobie spokojnie, nie wykładając wysiłku w sklęty, a mamy z tradycyjnymi wózkami musiały je naginać, żeby zakręcić.

Gość Ja w sumie też ale wolałabym
mama dzięki za odpowiedź :)

Gość Ja oszczędzam w ten sposób
Wiecie co ja też bym taki chętnie kupiła. Tylko te z tapicerkami z USA bardziej mi się podobają niż te z przeznaczeniem na Europę. Szczególnie spodobał mi się ten ostatni: http://www.babygiftsoutlet.com/images/large/graco-quattro-tour-travel-system-stroller-hamilton_BG00472.jpg I również nie kupowałabym już żadnych wkładek dla noworodków, tylko od razu fotelik i po miesiącu-dwóch płaskie siedzisko i ciepły ładny koc w podobnym kolorze.

Gość maja papaja
Ja chyba tez bym sobie cos takiego sprawila. Tylko bez tej wkladki (gondolki) bo dziwnie wyglada w tym wozku z wykrzywiona tyl na przod buda. Fotelik i spacerowka to jest to. :)