Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula12

czy to możliwe?

Polecane posty

to zależy co chcesz robić w tej warszawie, po jakich dzielnicach będziesz się poruszać, jak będziesz pracować, czy uczyć się na Pradze, to nie polecimy ci mieszkania na Kabatach, bo będziesz ponad godzinę dojeżdżać, napisz jakie masz plany, to coś uradzimy ;-)

Gość beladelamel
najlepiej blisko metra, ale to ceny odrazu ida w góre

Gość beladelamel
zreszta zycie jest tak przewrotne, ze jeszcze rok temu jechalam 15min tramwajem, a obecnie z bialoleki na kabaty wlasnie jezdze :o

Gość beladelamel
patrz co sobie mozesz conajwyzej za 1400zl wynajac http://www.daft.pl/nieruchomo%C5%9Bci-do-wynaj%C4%99cia/mazowieckie/Warszawa/Bemowo/Warszawa-Bemowo-Szczotkarska/876499

Gość kasiula12
hm, no generalnie bedziemy studiowac mam nadzieje:) i jakas dorywcza prace, nic jeszcze konkretnego. Najpierw musimy miec sie gdzie podziac... i to jest chyba najgorsze ze nic nie wiem jeszcze. Rozsadnie wydaje mi sie znalezc najpierw mieszkanie a pozniej reszte. Sama nie wiem. Chyba sie zdolowalam tymi cenami. Nie stac nas na nic.

Gość beladelamel
jezeli jestescie po maturze, to nie liczylabym na wieksza pensje na pelnym etacie niz 1200-1400zł zawsze mozna mieszkac w akademiku, na poczatek