Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza1_85

Problem z 1,5 rocznym dzieckiem! Pomocy!

Polecane posty

Gość luiza1_85

Witam, mam problem z córeczką Nicolą. Otóż ma półtora roczku i jest świetna, oprócz tego że jest uzależniona od muzyki! Nie wiem co robić! Rano wstaje budzi mnie i wciska mi pilot do ręki , żeby właczyć "wawa"- viva, albo krzyczy juz od rana woncyć albo tancyć. Tak jest przez cały dzień. Nie moge nic obejrzeć bo ona chce słuchać muzyki i tańczyć. Próbuje juz wszelkich sposobów, zabawiam ją wyłaczam tv ale ona nawet przy zabawie ze mną sama sobie śpiewa i tańczy. Dotknę tylko komputera to już siedzi mi na plecach i krzyczy "kum-kum" albo alo dziadzia. Albo czekam z nią np w poczekalni do lekarza to sie macha sie buja i spiewa lalaala. Siedzi w koszyku na zakupy i chodząc z nią po sklepach to śpiewa. Pomóżcie ja już mam dość muzyki, co robić. Tak już jest od 2 miesięcy, na początku było inaczej mogłam przełaczyć na mini mini czy na coś innego a teraz jest płacz lament i biję mnie. Zabiera mi pilot i sama ciska aż natrafi na vive- nie inne muzyczne kanały tylko viva,nawet jak reklama idzie to ne mogę przełaczyć. Nie nteresuję ja nic nawet ulubione do nie dawna bajki. POMOCY

Gość obyś kobieto nie miała
większych problemów z dzieckiem

Gość mama____
dziewczynka lubi śpiewać i tańczyć-----to dobrze:) możesz jej kupić płyty z piosenkami dla dzieci np: Natalki Kukulskiej , czy "Fasolki"----będzie w siódmym niebie;)...i nauczy się śpiewać różnych piosenek

Gość luiza1_85
Dla mnie to jest problem bo ile można słuchać tej muzyki, uszy bolą, i czy ona prawidłowo się rozwija?

Gość jak pozwalasz zeby bachor
tobą rządził to tak masz

Gość wychowaj ją na nową Dodę
:D

Gość bemowo jest dobrą dzielnicą
to wszystko przez to imie :D

Gość luiza1_85
Widzę że te forum to nieciekawe, pomocy napewno się nie uzyska! Nie jestem Luiza i nie mam córki Nikoli!

Gość luiza1_85
Od kiedy to się daje swoje dane do publicznej wiadomości!

Gość puknij bachora
w ucho i pilota schowaj też mi problem ze smarkaczem nie jest przypadkiem debilny?

Gość gienia zenia
" Od kiedy to się daje swoje dane do publicznej wiadomości!" a co jakiś problem z tym masz? jak kto chce to podaje i ty mu nie zabronisz mamuśka

Gość luiza1_85
Sam się puknij debilu, moje dziecko jest bardzo inteligente inne dzieci w jej wieku nie sa tak rozwin iete! Spadaj gosciu z tego forum i go nie zasmiecaj

Gość ha ha ha h ah ha h ha
inteligrentne no jasne jak juz tobą rzadzi po mamuśce takie jest nicola srola

Gość blumenfee
To dobrze, ze dziecko lubi muzykę. Moze bedzie z niej jakiś muzyk albo baletnica, albo piosenkarka? Niedobrze za to, że pozwalasz się bić i zawsze dziecko stawia na swoim