Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia dupa

współlokatorka podbierająca ciuchy!

Polecane posty

Gość głupia dupa

kurwa, już nie mam siły. o ile pojedyncze wyskoki z litości olewałam, o tyle teraz mam już serdecznie dość. nie wiem czy to u niej nałogowe i nie panuje nad tym co robi, ale ciągle grzebie mi w szafach i podpierdala ciuchy, idzie w nich na godzinę, wraca, wrzuca mi do szafy i myśli, że jestem ślepa i durna, więc się nie skapnę :o robiłam miliony awantur, ale ciężko się rozmawia ze ścianą. kiwnie pipa pustym łbem, a następnego dnia jak wracam z uczelni to już mam w szafie pierdolnik i brakuje ubrań! dzielimy pokój, więc żadnych zamków czy innych dupereli nie założę, ciuchy muszę gdzieś trzymać, no ja nie wiem co mam z tym zrobić. czy ktoś ma jakiś pomysł? :( błąd był mój, bo zamiast na początku pierdolnąć ją w banię jak zabrała mi chustę za 100 zł (jestem za miękka i robiłam podchody, zajrzałam jej do szafy, znalazłam swoją chustkę, odłożyłam tam gdzie była, a wieczorem spytałam czy jej nie widziała. oczywiście powiedziała, że nie, a następnego dnia jak chciałam ją zabrać to już jej nie było. straciłam chustkę przez własną głupotę) to dawałam kolejne szanse. chyba skoczę.

Gość bemowo jest dobrą dzielnicą
załóż sobie zamek w drzwiach albo możesz zgłosić na policji kradzież

powiedz jej żeby nie brała twoich ciuchów a jak nie ma swoich to niech sobie kupi

nie doczytałam sorry. kłódkę na szafkach :)

nie rób tak samo, bo wyjdziesz na hipokrytkę - zjebiesz ją za coś co sama robisz

Gość tojatojatojatoaj
zajebalabym suke! dlaczego z nia nadal mieszkasz??!! albo ja wywal albo sama sie przeprowadz!!

to nie takie proste - wywal albo się przeprowadź. z tą policją to dobre wyjście :D wstydu się dziewczyna naje i może się opamięta :D

Gość głupia dupa
wyprowadzę się dopiero we wrześniu, do tego czasu muszę jakoś egzystować :o już nawet część "lepszych" ubrań wożę ze sobą do domu jak odwiedzam rodziców na tydzień, bo by mi chyba dzień w dzień w tym łaziła. w sumie rozumiem, ma pięć sióstr i u nich takie pożyczanie to norma, ale ja mam brata i nie toleruję kiedy ktoś się wciska w moje ciuchy, w sumie w ogóle nie jestem przyzwyczajona do pożyczania czegokolwiek. i tak jej gadam i truję, drę mordę, a efektów zero :o chyba sobie kłódkę założę, dobry pomysł. nie wiem czemu na to nie wpadłam :P a policję to już tak w ostateczności chyba :D