Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka17834353534

ZNISZCZONE WLOSY CO ZROBIC ZEBY BYLY GESTE POMOCY

Polecane posty

Gość milenka17834353534

Zawsze mialam geste wlosy.. a teraz normalnie cienkie jak patyki.. uzywalam codziennie produktow do stylizacji , farbowalam i meczylam wlosy:( a teraz zaluje... co mam zrobic zeby miec geste wlosy, zeby bylo ich wiecej?? Wczoraj scielam troche wlosy, ale nic to nie dalo. Moze jakies tabletki? Znacie jakies dobre? Juz nie wytrzymmuje z tymi wlosami :( pomozcie licze na was kochane

Gość czarna rzepa polecam

Gość bemowo jest dobrą dzielnicą
belissa wax zero farbowania żółtko jaja

Gość Eheheh...
dobre na włosy jest mycie ich w zielu ostrożenia... Domowy sposób. Dostaniesz to w sklepach zielarskich

Gość nowe doświadczenia...

Gość jest jeszcze taki lek
polecany dla osob po chemioterapii jest ponoc niezly ale nie moge sobie przypomniec nazwy, ale czarna rzepa w 100%, naturalne ziolowe szampony i plukanki, sztuczne odzywki olej

Gość milenka17834353534
wyzej to podszyw. dziekuje za odzew :* a po tej czarnej rzepie szybciej wlosy rosna czy jak?? A te tabletki Belissa ktos stosowal albo onozis i moze sie wypowiedziec? Ktore najszybciej dzialaja?:( bo jestem zdespperowana:( niedlugo wiosna lato a ja z takimi wlosami bede hcodzic , jeszcze sie przetluszcza to juz wogole :(

Gość olej arganowy
wcieraj olejek arganowy, roznica widoczna juz po tygodniu

Ja po każdym myciu robię płukankę z szałwi i pokrzywy. Poza tym piję codziennie pokrzywę. Włosy mniej wypadają i po myciu sa ładniejsze.

Gość
Idz do fryzjerki

Gość czarna rzepa polecam
ogolnie wzmacnia wlosy, musialabys o tym poczytac, ale kolezanka z pracy miala tak cienkie wlosy i tak malo ze jak zrobila sobie kucyk to widac bylo lyse miejsca, po stosowaniu czarnej rzepy naprawde jest roznica

Gość milenka17834353534
nie ufam fryzjerkom :o

Gość milenka17834353534
wlasnie poczytalam i pisze ze wzmacnia włosy. Widzialam kiedys szampon z czarnej rzepy czy cos takiego. Moge takiego uzyc? Czy to chodzi o co s innego? :)

Gość zasmuconaaaaaaaaaa
ty to przynajmniej wiesz ze przy dobrej pielegnaci wlosy odzyskaja dawna gestosc. ja zawsze mialam i mam nieciekawe wlosy cienkie oklapnietei zadne waxy sraksy, skrzypy i inne takie nic nie pomagaja. cudow nie ma

Gość milenka17834353534
nie pilam pokrzywy:p ale chyba zaczne. dobre:d?

Gość alfabetagama
hej,mi nadmiernie wypadaly wlosy,garsciami wrecz.i zaczelam kupowac szwajcarskie tabletki revalid.kosztuja ok.45zl.ale sa swietne.po 2 miesiacach wypada mi juz o 3/4 mniej wlosow. uzywalam i skrzypu polnego i skrzypowity i nie pomogly ani troche.oprocz tego myje wlosy szamponem radical.dermatolog polecala mi tez ampulki radical do wcierania w skore,ale na razie ich nie kupilam.po kazdym myciu na ok.30min.nakladam maseczke dove do wlosow zniszczonych.

Gość milenka17834353534
no tak, ale bede musiala chodzic jeszcze dlugi czas z takimi wlosami. a moze tabletki jakies by pomogly na zwiekszenie objetosci wlosow??

Gość zasmuconaaaaaaaaaa
nawet wcierani soku z rzepy nic nie pomoglo. normalnie kupowalam rzepe na targu scieramlam przesaczalam przez tkanine i sok wcieralam w skore glowy. nic nie pomoglo .wlsoy jak byly cienkie i oklapniete takie sa nadal. zjadlam tony rzerzuchy swego czasu mialam doslownie hodowle tego zielska w domu i tez bez rezultatow

Gość milenka17834353534
no tak.. ale czytalam ze jednym pomaga skrzyp innym revalid. Kazdemu cos innego, trzeba dobrac sobie samemu tabletki bo nie kazdemu to samo pasuje

Gość alfabetagama
a co do rzepy to lepsze jest kupno w warzywniaku czarnej rzepy,odcisniecie z niej soku i wcieranie w skore glowy.napewno szybciej zacznie dzialac niz sztuczne szampony.

Gość milenka17834353534
zasmucona.. od dziecka masz takie wlosy? Cienkie? Bo jezeli tak to chyba nic z tym sie nie da zrobic. Nie znam sie na tym , ale tak mi sie wydaje. Chyba tylko kupowac szampony zwiekszajace objetosc i pianki zeby wydawaly sie "wieksze" a moze inna fryzura sprawi ze beda wygladaly lepiej?

Gość milenka17834353534
moge Ci polecic szampon palmolive wieksza objetosc lawenda i melisa w takim fioletowym opakowaniu. Naprawde zwiekszaja objetosc:)

Gość nxxia
tak, tabletki belissa działają, jeszcze niedawno miałam na buzi pełno krost a po każdym czesaniu włosów miałam zapełnioną nimi całą szczotkę, zaczęłam brać belissę i moja cera od razu się poprawiła, nie miałam na niej ani jednej krosty a włosy prawie wcale mi teraz nie wychodzą. Używam także szampou z firmy sensil, jest to ziołowy szampon z czarnej rzepy, jest dobry tylko na początku musisz nałożyć trochę tego szamponu trochę nim pomyć włosy i spłukać i dopiero potem nakładać go znów i wtedy się dobrze pieni, bo inaczej prawie wcale nie umyjesz włosów ; ]

Gość zasmuconaaaaaaaaaa
te wszystkie szampony zwiekszajace objetosc sa do baNI. objetosc jest ale 5 minut po umyciu wszystklo wraca do normy. a te zwiekszajace objetosc niestety powoduja dodatkowo szybkie przeluszczanie sie. szampony palmolive nigdy mi nie luzyly. i juz sie wiecej nie skusze

Gość blumenfee
Przestań je męczyc i poczekaj, aż odrosną. Z kosmetykami nie przesadzaj. Możesz kupic sobie zwykły szampon z czarnej rzepy, ale nie oczekuj cudów. Po prostu daj włosom spokój. Jak długie je masz teraz?

Gość milenka17342524624624
prawie do łopatek