Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Takasuka

urodzinowa kolacja

Polecane posty

Mam dzisiaj urodziny, ale nie planowałam tego specjalnie świętować. Właśnie się dowiedziałam, że wybiera się do mnie mama i siostra z rodziną. Taka niespodzianka :-O Powinnam zrobić jakąś kolację, ale mi się nie chce stać przy kuchni. Pomóżcie. Może znacie jakieś sprawdzone przepisy, żeby było szybko i tak w miarę odświętnie. Z góry odrzucam propozycje podania kupy, ejakulatów i tym podobnych przysmaków :-)

Gość urodzinowo
wszystkiego naj ja tez obchodzę dzisiaj urodziny ale kolacji nie wyprawiam może strogonof to się szybko robi i jest przyzwoite:)

balszoje spasiba :-) menu przednie powiedziałabym, matulu będzie wniebowzięta, szczególnie hot-dogiem z budki :-D strogonow mówisz, hmm... żebym to ja robiła kiedyś, to bym może się skusiła, ale tak na pierwszy raz, od razu gościom zapodać...

energiczna, ja nie mam zapasów ptasiego mleczka w kuchennej szafce :-P ale dzięki, zaraz pobiegnę i kupię, narobiłaś mi smaka :-D

Heheheh :) widze ze czytalas tamten temat :) No wlasnie chyba dlatego mi sie skojarzylo, ale pasuje do kawy A zapiekanka z serem na wierzchu, zapomnialam o najwazniejszym Mozesz tez kupic albo zamowic pizze' Mialam Ci jeszcze o lodach powiedziec, ale widze ze ptasie mleczko wygralo :) Ech, sama sobie smaka na nie narobilam :P

Gość blumenfee
Ni ma co cudować. Ugotuj ryz albo makaron, tak na półtwardo, wybełtaj z warzywami typu papryka, cebula, brokułypolej jakims sosem, przykryj żółtym serem , zapiecz i gotowe. Do tego sałatka z pomidora, ogórka, salaty, oliwek, a na deser ciasto z cukierni z kawą, finito

Gość oikgokdskg
kup ze 2 pizze, cole, winko lub zrob drinki i kazdy bedzie zadowolony :)