Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Prosze o pomoc raczej osoby które na ten temat cos wiedza a nie przpuszczają... Słuchajcie Kochałam sie z moim chłopakiem ok 2 tyg po okresie skończył we mnie a kochaliśmy sie bez zabezpieczenia... Po wszystkim dokładnie sie umyłam a i to nie był jego pierwszy wytrysk tego dnia... Czy jest duże prawdopodobieństwo ze zaszłam w ciąże? Błagam o pomoc.!!

Gość jest o to spore
jakieś 80% bym dała

Gość Tajemnicza Dama
Tak, jesteś w ciąży..

jest duże prawdopodobieństwo, nie ma nic do rzeczy że to nie był pierwszy wytrysk...

Gość yetiiii
niestety tak, zapewne juz jajeczko zostalo zaplodnione przez kilka plemnikow. mozesz juz kupowac ubranka. p.s.: w ktoryms z postow ktos dal linka do aukcji z ubrankami, calkiem tanio - polecam.

Gość kiedy był to stosunek>?
jeżeli do 72 godzien w stecz, udaj sie jeszcze dzisiaj do ginekologa po tabletkę PO !

Gość ide ubic kotleta...
A w jaki sposób ktoś znam może wiedzieć czy jesteś w ciąŻy, możemy tylko przypuszcac.... myŚl zanim coś napiszesz. Zrób test to bedziesz wiedzieć...

Gość filiżnakaszklanka
czy podczas wczesnej ciązy śluz może być żółtawy, gesty i mogą boleć trochę jajniki??

Jestem tydzień po .. :( Robiłam tes wczoraj i nic mi nie wyszło.. Ale przeciez w ciąze podobno nie jest tak łatwo zajsc ...

Gwiazdeczka ja odpowiadam całkiem serio, bo sądząc po Twoim zachowaniu najpier robisz potem myślisz a powinno być odwrotnie.

Gość jest i to spore
mogą boleć, a co do robienia testu to ja bym poczekała jeszcze tak do przyszłego tygodnia....

Gość adam84
mnie bola jaja jak za duzo uprawiam seksu ale czy jajniki to nie wiem.

Mogą boleć ale nie muszą, masz większą potrzebę chodzenia do toalety, czujesz sie senna i niewyspana, możesz raagować wymiotami na jedzenie ale również możesz czuc się świetnie.

Gość jest i to spore
piersi robią się twardsze i bardziej wrażliwe, brodawki również i zmieniają kolor na ciemniejszy.... i dół brzucha też twardnieje....

Gość a ja uwielbiam tańczyć
autorko ja nie rozumiem takiego postepowania. skoro nie chcesz byc w ciazy to po jaka cholere pozwolilas facetowi skonczyc w tobie??? rozumiem, ze seks bez zabezpieczenia moze sie zdarzyc, ale zeby isc przy tym na calosc? nie rozmawiasz z facetem na te tematy? nie kumam czegos takiego... dla mnie to jest niezrozumiale...

Gość jest i to spore
pasek to chyba tak po 4-5tyg, ale nie jestem 100% pewna tego....

- podstawowym objawem ciąży jest zatrzymanie krwawienia miesiączkowego, szczególnie u kobiet z regularnymi do tej pory cyklami, - częstsze oddawanie niż do tej pory moczu, - częste zawroty głowy i omdlenia, - zmiany łaknienia, tzn. brak lub nadmierny apetyt, - zaparcia, nudności, wymioty, zgaga, występują od około 6-8 tygodnia i zazwyczaj trwają do około 12-14 tygodnia ciąży, - zmiany samopoczucia, przede wszystkim jest to zwiększona wrażliwość czuciowa, zmęczenie, drażliwość, nadpobudliwość, - bolesność piersi występująca od około 6 tygodnia ciąży, - zmęczenie, zwiększenie potrzeby snu w czasie pierwszych tygodni ciąży, - kobiety palące odczuwają niechęć do palenia.

tak wiem to było pod wpływem chwili rozmawiam mój facet jest bardzo odpowiedzialny sam tego żałuje... Zdażyło sie nam to pierwszy raz ze kochalismy sie bez zabezpieczenia... :(;( Za tydzien powinnam dostac miesiaczki jak nie dostane to chyba oszaleje ;( .!

- podwyższenie temperatury ciała powyżej 37 C, utrzymujące się przez około 2-3 tygodnie po owulacji, - zmiany w narządach płciowych, które stwierdza ginekolog w trakcie badań, - pojawienie się nowych rozstępów skórnych: na brzuchu, na bocznych powierzchniach pośladków i zewnętrznych powierzchniach ud, - zmiany w gruczołach piersiowych: powiększenie, obrzmienie, wzrost napięcia, poszerzenie naczyń żylnych widocznych pod skórą, przebarwienie brodawek i obwódek piersiowych, - u niektórych kobiet w pierwszych tygodniach ciąży pojawiają się przebarwienia skórne na wargach sromowych, brodawkach, linii biegnącej od pępka do spojenia łonowego, mogą pojawić się także przebarwienia na twarzy.

Gość filiżnakaszklanka
A bolą Cie? Spóźniał mi się @ 6 dni,a ale dostałam a przedtem miałam objawy ciąży szczególnie bolały mnie brodawki a gdy dostałam @ przestały a zawsze miałam na odwrót i bolało mnie podbrusze i kuł mnie lewy jajnik . @ trwał 5 dni a teraz mam podobnie tylko oba mnie czasami pobolewają i mam dziwny śluz raz żółtawy raz lekko różowy gęsty

Gość jest i to spore
ale jak będziesz się tylko nad tym zastanawiać i stresować to jeszcze okres Ci się spóźni a wtedy będziesz całkowicie panikować, a co najgorsze wmawiać sobie, że wpadłaś... wiem, że to ciężkie ale zajmij sie czymś innym żebyś nie myślała o tym tak często.

Gość a ja uwielbiam tańczyć
teraz nie pozostalo ci nic innego jak tylko cierpliwie czekac... moim objawem ciazowym byla sennosc i bolesnosc piersi. nic poza tym, bo okres mialam przez pierwsze dwa mies-krwawienie bylo mniej obfite, ale bylo.

Gość filiżnakaszklanka
I dodam (to mi sprzyja) brak apetytu ! :) jak zjadłam o 7 to nadal nie jestem głodna i nie chęć do słodyczy a taka była ze mnie łakociara

ja w ciaze zaszlam w pierwszym cyklu staran, po kilku dniach od zaplodnienia zaczely bolec mnie piersi i jajniki. A jak dlugie masz cykle, regularne? Skoro tego dnia chlopak wiele razy w Tobie skonczyl a nie zabezpieczaliscie sie to mozesz byc w ciazy. I powiem Ci jeszcze jedno, ni tak latwo zajsc w ciaze jak sie chce, bo jak sie nie chce, nie planuje to szybko wychodzi bobas.