Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie czekajaca

On się nie oświadcza

Polecane posty

Gość razem 5 lat ...
też miałam jakiś czas temu fazę na "kiedy się w końcu zaręczymy", dziś żałuję. Okazało się, że mój chłopak wcale się nie zastanawia, ani nie ma wątpliwości, po prostu czekał na moment kiedy będzie miał stabilną pracę, kasę i warunki. Doszło to tego, że wiem kiedy mi się oświadczy, czyli jeżeli chodzi o okoliczności niespodzianki już nie będzie. Sama to zepsułam, bo przegadaliśmy temat zaręczyn, spotkania naszych rodziców, ślubu itp. tak dokładnie, że byłam w stanie się domyślić. Gdybyśmy na ten temat nie rozmawiali wcale, albo tylko pobieżnie, i gdybym miała więcej cierpliwości, jestem pewna, że niespodzianka byłaby nieziemska - chociażby z tego powodu, że mój chłopak jest bardzo romantyczny w raczej niekonwencjonalny sposób. a tak, zapędziłam się do tego stopnia że sama sobie nawet pierścionek wybrałam :-S wiem, że tym wszystkim tylko utrudniłam mojemu chłopakowi zadanie. podsumowując, odradzam świrowanie na temat zaręczyn

Gość Candy Candy
Pestkags gratulacje! Opowiedz jak było ze wszystkimi szczegółami ;)

Gość polka87
mi się oświadczył po 5 latach też czekałam aż się doczekałam;) w Wigilię 2011 aż sie popłakałam ze szczęscia i mój facet również się wzruszył;)

Gość gość
Kiedy jestem ciekawa swoich spraw uczuciowych kontaktuję się z wróżbitą Paulusem (wrozbitapaulus.pl), jak dotychczas wszystkie jego wróżby w stosunku do mnie się sprawdzały.