Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilll

Jak powiedzieć o wytrysku dziewczynie

Polecane posty

Gość kamilll

Witam mam 18 lat, z dziewczyną nie uprawiam sexu jak narazie jednak samo masowanie mnie tam i ocieranie doprowadza mnie do wytrysku. Jak powiedzieć dziewczynie o tym, że dochodze a niechce kończyć wiadomo gdzie. i Macie pomysł jak wtedy kończyć?

Gość Tajemnicza Dama
Onanizuj się. :)

Gość
po co gadac? skoncz gdzie chcesz i tyle

Gość kamilll
no ok wiem i przed tym przeważnie wole szybko sammemu wszystko zrobić :) ale teraz dziewczyna chce mnie juz prawie nago i co mam przy niej wytrysnac w majty ;) ?

Gość no właśnie po co gadać
nawet jeśli Twoja dziewczyna jest niedoświadczona w tej materii to na pewno szybko nauczy się (jeśli już nie umie :) ) rozpoznawać, że już dochodzisz czy doszedłeś. Spokojnie kończ gdzie tam sobie chcesz.

Gość kamilll
no ale jak konczyc gdzie chce jest na milo we dwoje i nagle mam odejsc do lazienki samemu wytrysnac? bo nie wiem jak by jej to wogle powiedziec

Gość kamilll
chodzi o to ze napewno jeszcze nie wie bo jej nawet nie powiedzialem ze juz pare razy wytrysnalem wlasnie tam :)

Gość kamilll
To jak napisze ktos? dziewczya nie wie ze juz pare razy przy niej wytrysnalem wlasnie tam (wsy troche) a chcialbym jednak przy niej konczyc ... ale jak jej to powiedziec ...

Gość no właśnie po co gadać
to może miej przy łóżku jakąś ściereczkę, ręczniczek, srajtaśmę - wtedy nie będziesz musiał wychodzić. A wytrysku naprawdę nie ma się co wstydzić, dziewczyna się ucieszy, że tak Cię podnieca, martw się raczej o to, żebyś po tym wytrysku nie odwrócił się dupą do niej i nie uznał, że skoro Ty doszedłeś to wystarczy, tylko chociaż ją poprzytulaj :).

Gość kamilll
no wlasnie nie wiem jak na to ona zareaguje jak bedzie nam tak przyjemnie a ja tu nagle wyciagne jakis papier toaletowy zeby sie na niego spuscic jak bede lezal i potem niby wszystko ok ... nie wiem jak jej wogle o tym przed wszsytkim powiedziec...

Gość kamilll
do lilii (no wytrysnalem do "gaci" ) wstyd troszke ale ona o tym nie wiedziala

Gość
no to wytrzysnij sobie na brzuch lub wybrana czesc ciala i wytrzyj chusteczka

wstyd!!?? ja tam uwazam, ze bosko:) jakbys mi o tym powiedzial, bylabym z siebie bardzo dumna....u mojego faceta samo masowanie przez spodnie nie wystarcza:( rozbestwil sie niesamowicie...:D

Gość jesteści obrzydliwi
wszyscy do zrzygania romantyzmu to już w ogóle zero tylko dudnienie się liczy

Gość
ona powinna zaakceptowac cie calego z nie robic jakies fochy, tak samo ty nie powinienes sie jej wstydzic

Gość kamilll
nadal nie jestem pewien jak zareaguje jak tak przy niej sie normlanie spuszcze sobie na brzuch i po prostu wytre. Biorac pod uwage ze mnie jeszcze nigdy nago nie widziala

Gość Arterka
nie wal w gacie ,wal na pemp

Gość fvdcsxZ
" wstyd!!?? ja tam uwazam, ze bosko jakbys mi o tym powiedzial, bylabym z siebie bardzo dumna....u mojego faceta samo masowanie przez spodnie nie wystarcza rozbestwil sie niesamowicie..." no jasne! toż to osiągnięcie o światowej randze nikt nigdy tego nie dokonał co za durna pinda ludzie robią to od początku ludzkości w taki, czy inny sposób to pierwotny instynkt a facotowi niewiele trzeba żeby spuścic wysarczy goła baba w gazecie!

Gość kamilll
wal na pemp czyli?

Gość kamilll
no musi i wlasnie trzeba sie postarc zeby nie zniechecil, nie mowice jakimis tekastami czy nie chce polknac bo wiadomo ze nie bedzie chciala odrazu gdy mnie pierwsz yraz zobaczy w takiej sytuacji ze w gaciach leze i nagle mowie ze dochodze i sru na brzuch...;/

Gość ...:)...
yyy.. czyli na pepek :] jeśli sie tak wstydzisz to naciagnij sobie gumke - wtedy do gumki doleci...

Gość jesteście żałosną parą
jak można uprawiać seks nie widząc siebie nago.....to chyba na odwrót powinno być. Najpierw uczysz się bliskośći fizycznej, oswajasz z nagością, pieścisz ciało, a na samym końcu tryskasz :P masz problem jak sie spuszczasz przy niej a nawet nago się nie widzieliście - byle gdzie, byle jak, byle z kim. Co to za seks i przyjemność :O

Gość kamilll
ale gumke miec zalozona o w bokserakch i wogle nie wycagac penisa przy niej ? bo chcialbym jej powiedziec ze dochodze i miec jakis sposob zeby przed nia nie wyjsc na jakiegos nie wiem kogo

Gość Arterka
ty lebiega jestes ?